Pogba i Real Madrid - priča je otvorena! Bejl bi mogao da bude ključni čovek

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 11:41

Francuz bi mogao na Bernabeu ovog leta

Pogba i Real Madrid - priča je otvorena! Prema pisanju madridskog AS-a Ključni čovek u čitavom poslu mogao bi da bude Geret Bejl, koji je godinama unazad bio velika želja Mančester junajteda. Da tamo gde ima dima, uvek ima i vatre, pokazuju i izjave Francuza koji je na konferenciji za medije nadionalnog tima poručio da je Real Madrid san za svu decu, sve fudbalere, posebno kada je tu Zinedin Zidan.

Nije tajna da je snažni vezista stara Zidanova želja. Legendarni Zizu je njegov potpis tražio još u leto 2016. godine, ali su tada najveći problem predstavljali loši odnosi između Florentina Pereza i agenta Mina Rajole.

Izabrane vesti

Ipak sada bi sve moglo da se promeni ovog leta. U Madridu su bili odlučni da zadrže Gereta Bejla, uprkos lošim partijama, ali je početak ove sezone mnogo toga izmenio kada je u pitanju odnos čelnika, a pre svih Pereza prema Velšaninu. Bejl je bio Junajtedova želja dok je trener bio Žoze Murinjo i veruje se da bi i sada želeli da ga vide u svojim redovima.

Zidan je zvanično otpočeo rekonstrukciju tima, a u tom projektu ne vidi i nekada najskupljeg igrača na planeti, tako da je sve izvesnije da će Bejl napustiti Bernabeu na leto. Proteklih dana pominjalo se i interesovanje minhenskog Bajerna, koji ba takođe mogao da bude prava sredina za oživljavanje Bejlove karijere.

Foto: Reuters


tagovi

Geret Bejl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara