Pogba se dogovorio s Barsom i objavio rat čelnicima Junajteda

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.08.18. | 09:59

Rajola isposlovao platu od 20.000.000 evra po sezoni...

Gori na Ostrvu zbog Pola Pogbe. Iz dana u dan priča o intersovanju Barselone postaje sve aktuelnija. Odavno znamo da nije šala i da Katalonci zaista žele francuskog vezistu, a prema najnovijim informacijama Dejli mejla koje ovaj list donosi pod vinjetom ekskluzivno, i sam Pogba dao je znak da je zainteresovan za transfer. 

Navodno, vragolasti Francuz poručio je svojim saigračima iz Mančestera da želi da napusti Old Traford i pređe u Barselonu. I ne samo to, isti izvor navodi kako je Pogba otišao korak dalje i poslao SMS prvom operativcu kluba Edu Vudvordu u kome kaže da je njegova želja da pod hitno bude prodat. 

Izabrane vesti

Razlog svega, piše dalje Dejli mejl, jeste činjenica da je Mino Rajola sa Barselonom već isposlovao strašan ugovor za svog štićenika. Naime, govori se o cifri od okruglo 100.000.000 evra za pet godina ugovora, iliti 20.000.000 po sezoni. Podsetimo, Pogba po trenutnom ugovoru, sa sve "lojaliti bonusima", zarađuje "tek" oko 13.000.000 po godini.   

A šta kažu u Mančesteru?

Situacija nije nimalo jednostavna. Privatno, Žoze Murinjo i Pol Pogba nemaju kvalitetan odnos. Portugalac se potajno nadao da će ponuda stići na vreme i da će moći da ga proda, dok je Francuz razočaran što Posebni nijednom nije pohvalio njegov učinak na Mundijalu. Takođe, Pogbu su savetnici ubedili da Murinjova taktika loše utiče na njegovu igru, te da bi najbolje za njega bilo da ode. I dok Žoze i ne bi previše plakao za jednom od najvećih zvezda, u samom klubu nisu radi da ga prodaju. Razlozi su prosti: do kraja prelaznog roka je samo 48 sati i ta činjenica, kako trenutno stvari stoje, "pobeđuje" onu dobru staru da nijednom klubu nije potreban nezadovoljan igrač.   
"Ne mogu da dajem nikakve izjave oko Pogbe, za sve ćete morati da pitate ljude iz Mančestera", procedio je juče kroz zube Mino Rajola, vidno uznemiren što bi mogao da mu propadne već ugovorena provizija koja sigurno ne bi bila mala na eventualni transfer od 100 i kusur miliona. 

I dok je Junajted u škripcu s vremenom upravo bi ta stavka mogla da bude Barsin adut. Jer prelazni rok u Španiji traje do kraja meseca, što znači da Kataloncima ostaje više od 20 dana da rade na ovom poslu. Jasno, ako se u Engleskoj završi pijaca i Mančeter ne dovede zamenu biće teško očekivati da Pogba ode, ali nikad se ne zna. Postoje razni načini da igrač natera klub da ga proda. Kadaje narav u pitanju od Pogbe nas ništa ne bi iznenadilo...

Podsetimo, pre dva dana Barselona je poslala prvu zvaničnu ponudu za Pogbu koja je glasila: 50.000.000 evra u kešu plus Džeri Mina i Andre Gomeš. Na Old Trafordu ovo skoro da nisu ni razmatrali - kao iz topa su ispalili: NE!

Paklena dva dana nas čekaju.

Prelazni rok na Ostrvu završava se sutra u 18 sati po našem vremenu...

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Pol Pogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara