Pogba: Solskjer zaslužuje da ostane trener, svi to želimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.19. | 16:38

Francuz ističe da je mišljenje slično kod njegovih saigrača

Pol Pogba je govorio ekskluzivno za Skaj Sport o tome da želi da Ole Gunar Solskjer ostane na klupi Mančester Junajteda, što bi značilo potpisivanje ugovora posle ove pozajmice.

Solskjer trenutno ima ulogu vršioca dužnosti, a to ga nije sprečilo da odvede Junajted u četvrtfinale Lige šampiona, kao i da Crveni đavoli budu daleko dva boda od prva četiri mesta u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Solskjer je preuzeo klub posle Žozea Murinja, što je ujedno bio najlošiji start kluba u poslednjih 28 godina.
"Naravno da želimo da ostane trener. Rezultati su do sada bili odlični. Imam odličan odnos sa njim, ima odličan odnos sa igračima. Kada je igrač srećan, on želi da ga zadrži da bude srećan. Solskjer to zaslužuje. Poznaje klub, zna sve o ovom klubu", rekao je Pogba.

Francuz je postigao devet golova na 17 mečeva pod Solskjerom, a ističe da je dolaskom Solskjera svlačionica Norveške povratila "slobodu".
"On je srećan trener i to daje samopouzdanje igračima. To nam daje slobodu da igram i da uživamo u fudbalu ponovo, zato što smo to izgubili ranije zajedno s rezultatima. Možda smo izgubili samopouzdanje, možda su stvari pošle pogrešno. Bilo je mnogo priče spolja na koju nismo navikli".

Ipak, nije želeo Pogba da priča previše o prošlim dešavanjima.
"Ne volim da pričam o prošlosti. Volim da pričam o budućnosti zato što je to najvažnije. Sada smo bolji i rezultati su briljantni. Vratili smo se u top četiri", rekao je Pogba.

Foto: Reuters


tagovi

Pol Pogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara