Komentari na vest

Pola Londona u suzama: Sone, sine... Niz Temzu plove titula i LŠ, rezervni golman vodi Siti do trona

M

Milossss

pre 25 dana

Prosto me je sramota sto navijam za Totenhem.
v

voxi

pre 25 dana

nije gotovo jos igra se jos po jedna utakmica
J

Jbg

pre 26 dana

Totenhem je pokazao svoj luzerski mentalitet malog kluba.
M

Monteroo

pre 26 dana

Niti je neka tragedija za arsenal niti city iznenađenje, od kada se KDB vratio to je čisto rutiniranje....zašto sudija onoj zveri nije dao crveni ...zabio mu krampone u tetivu namerno...posle gola... Mozda arsenal da kupi nekog C fora sa 20 golova u nogama pa da proba dogodine....mada teško...sa rodrijem i kdb om zdravima bas teško...
M

Mister M

pre 26 dana

Na svakoj vesti nesto kukaš, žališ se, plačeš, moliš... Mnogo si depresivan. Poradi na tome.
G

Gagy*

pre 26 dana

Sastala su se dva najg***vija tima šta reći,da li je Son namerno promašio ostaće pitanje,svaki normalan igrač bi u toj situaciji samo plasirao loptu preko golmana,Siti definitivno ove sezone nije zaslužio titulu za razliku od prošle,najmanje pobede u derbijima,a šta reći za igrača Aston Vile koji nisu trčali protiv Sitija u drugom poluvremenu a sa Arsenalom u sledećem kolu poginuli.
B

Brrrrr

pre 25 dana

Šmrc,šmrc Hahahahhahahhahahahhahahh
D

DUH SA SEKIROM

pre 26 dana

Pa teoretski Sity jos nije sampion kolo pre kraja. Nema sumnje da ce u zadnjem kolu pojesti West Hama, ali ipak sve je moguce. Setitimo se Dortmund-Majnc, zadnje kolo Nemacke iz prosle sezone.Naravno I da Arsenal da dobije Everton. Tesko scenario, ali dok ima teoriju sportski je da se covek nada.
S

Scaloneta

pre 26 dana

Nezgodne su te utakmice, Vest Hem ima igrace koji mogu da naprave problem a Siti ima istoriju mučenja na takvim utakmicama. QPR, Aston Vila.. ali meni deluje ovo kao sezona 2017/18 kada su najvecu minu imali u pretposlednjem kolu (Lester, Kompani 1:0) a ne u poslednjem (Brajton 4:1). Deluje mi da Siti kad je ovo isčupao na novom Lejnu da ce u nedelju biti zavrsena utakmica vec na poluvremenu. Svakako nece biti jednostavno ni Arsenalu jer su sigurno uzdrmani nakon ove Sitijeve pobede a Everton igra dobro u poslednje vreme.
b

bokkkiiii

pre 26 dana

Tacno. Ne sumnjam da Gvardiola motivisati ekipu da igraju kao da je finale. Bice to zanimljivo zadnje kolo
B

Bas Sity

pre 26 dana

a? Kuku majko, kuku oče
P

Pazza

pre 26 dana

Kako je samo ona sansa sona podsetila fanice onog zalizanog sto krade golove saigracima na sansu kolo muania u qatar,nisu mogli nocima da spavaju,ali corak,veliku dibu martinez )))))))) Boze,hvala ti za Qatar!
G

Gost555

pre 26 dana

Sta ako Siti remizira sa Vest Hemom, a Arsenal pobedi Everton u poslednjem kolu?
d

d.o.o.

pre 26 dana

onda ce Arsenal biti sampion, ali pre ce Nikola Kojo otici iz Srbije nego sto ce Siti izgubiti od Vest Hema na svom terenu u poslednjem kolu u mecu za titulu.
P

PUTA MADRE

pre 26 dana

@@gost555 Tesko da ce Sity remizira, ali ako bude tako,a Arsenal dobije, onda Arsenal je sampion zbog gol razlike.
b

bokiiiiii

pre 26 dana

Au kakva tekma. De Brujneu zamalo polomise nogu, Edersonu glavu...
I

Ima li onog Gost300

pre 26 dana

jesu ga skinuli sa aparata? lijep pozdrav od fana Utd-a
Š

Šok terapija

pre 26 dana

Nakon ovoga Arsenal gubi od Evertona idući vikend
L

Logitech

pre 26 dana

To bi bilo lepo.
h

halo

pre 26 dana

Uvek je lepo videti brodolom assenala
O

OptaJoe

pre 26 dana

-Ovaj meč je 1. meč u ovoj PL u kome nije bilo nadoknade vremena u 1. poluvremenu. -De Brujne je imao 10+ asistencija u 6 različitih sezona PL, što je rekord u istoriji PL (to je uradio još samo S. Fabregas). -E. Haland je dao 63 golova u 65 nastupa u PL, što je najviše od bilo kog igrača u prve 2 sezone PL (2. je E. Kol sa 55 golova). -S. Ortega je odbranio 11 od 13 šuteva sa kojima se suočio kada je ušao kao zamena u ovoj PL (84,6%), uključujući svaki od poslednjih 11 šuteva. -U slučaju istog broja bodova (ako Arsenal pobedi, a Man. siti odigra nerešeno), šampion će biti Arsenal. -Pozdrav.
L

Laker

pre 26 dana

Gvardiol klasa nad klasama.
m

mladici from emirates

pre 26 dana

Ovaj Aleksejko dobio sracku. Hahahahahaha kao nije se nadao kisku Sitija. A ostavio 10 komentara ovde. Deckic Bajern vam je objasnio. Daj sutnite bar jednom na gol na Aliaz areni. Ah daa, mlada ekipa je Arsenal. Bice 1 sut sledece sezone.
e

evo stize pehar

pre 26 dana

Topdzijeee jel nas cujeteee? Bice bolje sledece sezone. Vasa 10-ka Smith Rowe ce vam doneti premijer ligu i ligu sampiona. Nista ne brinite
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

Najjači su ovi štreberi što šatro prate Premijer ligu, a nikada na nekom stadionu u Srbiji nisu bili, nego su čuli da je u modi gledati Premijer ligu, da bi se hvalili na instagramu, tik toku itd itd, pa onda ide ono, ja sam fan Liverpula, ja sam fan Sitija, ja sam fan Arsenala itd itdddddd, čist fenseraj. A da ih pitaš o istoriji tih klubova, pojma nemaju.
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

Čast izuzecima koji prate strane lige jer su ljubitelji fudbala, oni prate i domaći fudbal, jer to vole a ne zato što je to u modi.
B

Boki Reds

pre 26 dana

Ja sam fan Liverpula i to je baš kul, šta ti imaš protiv toga. Liverpul ima veliki fan klub u Srbiji. Pratim redovno PL i Liverpul kada igra u Evropi. Nikada nisam bio na nekom stadionu u Srbiji. Naša liga me ne zanima, to je fuj.
F

Forever Young

pre 26 dana

@Boki. Sve si objasnio u prvoj rečenici, to je "kul" Kakvi sve likovi kao prate fudbal, a loptu nisu šutnuli ni na fizičkom, ali je važno da u fensi šmensi društvu kažu kako su navijači nekog kluba iz PL.
P

Pa da

pre 26 dana

Zar je iko sumnjao u Siti da ce po cetvrti put uzastopno uzeti titulu u PL i postaviti rekord Engleskog fudbala koji nikad niko nije imao. Drago mi je zbig Pepa jer su klinci bili skepticni prije njegovog dolaska na ostrvo govoreci da nece njegivu filozofiju igre primenti gore. Sad su svi u misiju rupu. Siti je za mene najbolji i najaci klub na svetu.I to ubedljivo po igri i kvalitetu.
P

Pazi

pre 26 dana

Zato i igraju finale LŠ. Ili beše ne?
M

Mikutin 15

pre 26 dana

Ovi sto kazu totenh.nije hteo, u životu lopte nisu šutnuli,pa oni su više kidali ovu nego zadnje tri,ne navijam ni za koga,ali malo mi je žao Arsenala,bolji su od Sitija koji je ove godine realno dosta lošiji nego lane,nema Gundogana,Mareza,De Brujne vele klasa,ali ispovređivan ne može više,Siti je čak 23 boda izgubio,ali neshvatljivi kiisevi kod kuće od Aston Vile i naročito V.Hema su ubili tobdžije,i samo da kažem novinaru,da je Sitiju ove godine a naročito Pepu,mnogo bitnija premijer liga od LŠ,jer sa 4 uzastopne titule se ulazi u istoriju,večnost,a za engleze čija liga se igra 137g. to je ipak najbitnije
p

penal

pre 26 dana

A sa trofejem lige sampiona se ulazi u svinjac, nista od istorije. Hahahahaha kakvi likovi
S

Scaloneta

pre 26 dana

Ali Akanji u finalu Lige Šampiona prodaje loptu Interu, Pep na kolenima. Večeras ponovo veseli Akanji prodaje loptu Totenhemu, Pep se spakovao da putuje na onaj svet. Na ovom nivou napraviti takve greške.
l

lsla

pre 26 dana

Verovatno i najlosiji igrac Sitija...
J

Jopicc

pre 26 dana

Džaba deci pričat ne ložite se,ne nadajte se uzalud,nema ništa od kiksa citya,još te napadnu kad im kažeš ,agresivni postali
D

DidierDrogba11

pre 26 dana

Opet prvaci drugog mjesta. Luzerski klub bez titule i ove godine.
g

gosstttttttt

pre 26 dana

Bitno da ste vi u top 4 ali od dna pa gore ahahahahahah
D

DidierDrogba11

pre 26 dana

luzeri, gdje su vam titule
9

999

pre 26 dana

Navijac Celzija o titulama i luzerstvu.. njihov broj titula na nivou statisticke greske jbt🤦‍♀️ doduse jesu uz ulozenih 20 milijardi evra uzeli dvije ls, ali sa tim se me treba hvaliti obzirom koliko su ulozili.

The KING sa Sportske

pre 26 dana

Mali lokalni klub iz Londona DVD Arsenal komsija evropskog velikana iz Zapadnog Londona.#CFC
D

DidierDrogba11

pre 26 dana

luzeri
W

Woolwich FC y nada mas

pre 26 dana

@King sa Sportske Arsenal nije iz Londona!
L

Lago di Como

pre 26 dana

Ovo je Son trebao ili da šutira u bliži ugao ili da zaobiđe Ortegu. Imao je i Liverpul sezone 21/22 i 18/19 i bolju gol razliku i više bodova nego Arsenal sad pa su ostajali bez titule. Još stojim iza toga da je Arsenal zapečatio sam sebi sudbinu protiv Vile na Emirejtsu, ne znam šta je tad bilo Arteti pa da u prvih 11 uvrsti one prevare Žezusa i Zinčenka, a Haverca da gurne na veznog, po meni tu su izgubili titulu, da ne pričam da im je Fulam od 6 uzeo 4 boda..Ovako kad zavise od drugih to je nešto najgore.Sve u svemu Siti 99% šampion.
J

Jos stojis iza toga

pre 26 dana

Svaka čast ako ti stojiš. Tripuješ da si nešto bitan, koga briga iza čega ti stojiš botino. Paljba

The KING sa Sportske

pre 26 dana

Bice prelepi lomovi nervni slomovi na Arsenal Fan TV za vikend moracu tu komediju da pogledam, mada pola onih mucenika tamo pomrlo zbog Arsenala.
A

Aleksejko

pre 26 dana

Dobra ti rolka, nema nervnih slomova decko zar stvarno mislis da je bilo koji navijac Arsenala ocekivao da Totenhem ovo dobije ili odigra x. Arsenal je sam kriv, ali moze da bude ponosan i na ovu i na proslu sezonu gde su jedini pokazali da moze da se dobije Siti i da se igra do zadnjeg kola na krv sa njima.
A

Aleksejko

pre 26 dana

Pisac ovog teksta je video svojim ocima kako Totenhemovi navijaci i igraci tuguju, au, nisam ocekiva nista od Totenhema, Arsenal je sam kriv, navijaci ko navijaci navinaju protiv Arsenala, ali kada sam video osmehe na licima igraca Totenhema kada se mec zavrsio i šale se kao da su igrali prijateljsku, sve mi je bilo jasno. Sramota za profesionalnog sportistu i sport. Ubedljivo najgori klub u Engleskoj. Uostalom Son je poznat po tome kako ovakve zicere nikad, ali nikad ne propusta, covek je na efikasnosti napravio karijeru, a onda brze bolje penal za Siti da nekoj budali ne padne napamet slucajno da sitne ka golu i izjednaci. Uostalom zato su oni toteham, a mi Arsenal. Zato i nikad nista nece osvojiti. Ima jos jedno kolo Arsenal mora da pobedi i sa ponosom da zavrsi sezonu.
D

DonKyo

pre 26 dana

Koji "VI"??? Stvarno je l moguće da postoji ložana koja se identifikuje sa stranim klubom? Pošteno je reći ovde neću za nekog da navijam, al kao "navijač" Totenhema, Arsenala, Sitija, Barse??? Daj reci mi šta vas povezuje? Najbliži si im bio kada si na kradenom strimu gledao prenos? Možda te otac zadojio ljubavlju prema tipa Totenhemu? Ili je u pitanju to što ortaci iz kraja navijaju za Arsenal pa si jedinstven? U redu je imati određene simpatije, ali ova identifikacija sa nekim klubom koji u životu verovatno nisi gledao 3 meča zaredom uživo (ako i toliko) bolesno je, zar ne?
A

Aleksejko

pre 26 dana

Mi navijaci kluba koji se zove Arsenal. Prvo ne znam kakve veze ima odakle je klub, meni su klubovi za koje navijam isti, kao sto su mi isti i muzicari koje slusam i sa njima ili njihovim pesmama se indetifikujem, kao sto se indetifikujem kao navijac Arsenala, kao sto se indetifikujem sa ljudima koji se bave istim poslom kao ja, slusaju slicnu muziku, vole slicne teme... Ne znam sta ti nije jasno. Mene je otac zadojio da volim ljude, sport, muziku bez obzira odakle su i ko su. A ti slobodno navijaj samo za svoje selo i nemoj da izadjes iz njega,a tebe je nazalost otac podojio.
9

999

pre 26 dana

Ali koliko smarate vi koji govorite o tome ko ce za koga navijati i kako pisati.. Ima li vece ironije nego da to govore ljudi iz Srbije koji nece da navijaju za klub iz svoje ulice, ali idu da se tuku i ubijaju zbog dva drzavna projekta?!
G

Gost0007

pre 26 dana

@Don, sta povezuje coveka iz Nisa i Uzica (primer) Parizan i Zvezdu? Nisu bili na stadionu, ma ulicu i broj ne znaju s navijaju za blizance? Koja je razlika. Ovo je sportski sajt, neko simpatise strane klubove, da smo normalna drzava, mozda bi neko i ziveo svoj san i putovao na utakmice voljenog kluba.
m

mladi su znaaas

pre 26 dana

Cestitam titulu navijacima arsenala.
I

Ima li nesto lepse

pre 26 dana

Za laku noc od placa decice od navijaca arsenala i artete smrada napaljenog luzera...
M

Mastif

pre 26 dana

Za arsenal ne navijaju decica, jer dok su decica rasla arsenal se raspadao, tako da oji koji su zavoleli onaj stari arsenal danas navijaju za isti. Ako uooste znas o cemu pricam 😉

Marko Pavlovic

pre 26 dana

ocekivano i potpuno zasluzeno
G

Gosty

pre 26 dana

Bila bi tragedija fudbala da City ne osvoji titulu. Svaka im čast.
L

London is NOT red

pre 26 dana

Tecite suze tecite
M

Mitrod

pre 26 dana

Već neko vreme traje ovo da rivali prvo Liverpula a sada i Arsenala puštaju Siti. Ove godine se u tu priču ubacila Vila zbog Emerija koji ima lični motiv protiv Arsenala. Tako su protiv Sitija igrali u mešanoj postavi a protiv Arsenala su poginuli. Ranjih godina je to Junajted radio Liverpulu, Siti kao klub koji nema tradicionalne navijače nije trn u oku klubovima ko što su Junajted i Totenhem i oni profitiraju od toga.
J

Jel ti zelis

pre 26 dana

Da kazes da je tot pustio siti???Ako tamo mislis samo jos da pogledas utakmicu...
S

Scaloneta

pre 26 dana

Dejan Lučić, Semir Osmanagić, Saša Borojević i Milan Vidojević su mala maca za tebe.
A

Aleksejko

pre 26 dana

Naravno da nije pustio, samo nije igrao ovu utakmicu, poslusao je navijace i casno izgubio ima jos takvih klubova u evropi. Ono sto je jedino tacno je da je Arsenal sam kriv, ostalo je video svako ko je gledao utakmicu i osmehe igraca Totenhema kada je sudija odsvirao kraj.
l

liga sampiona

pre 26 dana

Mitrod i Aleksejko daj nadjite se pa se isplacite jedan drugom na ramenu. Ovako vise stvarno ne moze. Golema je to tuga. Cestitam vam jos jednu titulu.
P

Pule96

pre 26 dana

Teško da ima baksuznijeg tima od Arsenala čak i u utakmici u kojoj ne učestvuju. Sona u životu nisam video da promaši onakvu šansu 1 na 1 sa toliko vremena da se namesti, bukvalno mu je rutinsko realizovanje takvih situacija zaštitni znak karijere. Da ne grešim dušu, deluje da su igrači Totenhema hteli i da pobede danas, a ono na tribinama je stvarno smešno da navijači Totenhema na 0:2 slave poraz jer im je bitnije da Arsenal ne uradi ništa nego da oni urade nešto. Arsenal na kraju možda i dočeka neku titulu, jer ih Siti svake sezone tera do maksimuma, kao što te vrhunski teniser tera uvek na dodatan udarac i da svaki mora biti perfektan. Na kraju će jurnjava za Sitijem od Arsenala napraviti top tim, pa možda i dočekaju neku titulu, ali Totenhem sa toliko luzerskom atmosferom oko kluba neće nikad.
h

halo

pre 26 dana

Tužne li priče, za razliku od pobedničkog mentaliteta assenala koji preklinje najvećeg rivala i još jednog gradskog u vidu Vest Hema da im osvoje titulu :)))
S

Scaloneta

pre 26 dana

Da li se ovi golovi Halanda računaju u golove na malim ili velikim utakmicama, pošto ima hejtera koji vode neku evidenciju.
B

Bravo konacno

pre 26 dana

Neko da postavi ovo pitanje.Decko je panj prosle sezone samo 52,ove mekih 40ak za dve sezone nije ni 100.I luka jovic bi davao a mitar vise od njega i tako to...
T

THFC 1882

pre 26 dana

Bravo Coty, bolji su bili i zasluženo uzeli sva 3 boda. Tottenham da odigra kako treba u Sheffieldu za vikend, pa da gledamo LE iduće sezone. COYS
b

bašamrkalj

pre 26 dana

U Engleskoj navijam iskljičivo za Yeowil Town. Ove godine ulaze u četvrtu ligu, nikada nisu igrali PL, najveći uspeh ikada im je ulazak u Čempionšip. Prelep stadion od 9500 mesta, svake godine fenomenalni zeleni dresovi, uvek onaj jedan lokalac što je odrastao tu i gine u veznom redu, nadje se neki majstor po krilu i obavezno tamnoputi napadač devetka. Eto san mi je da odem na njihovu utakmicu, ovaj današnji glamur i sve što se vrti oko fudbala poštujem, svako vreme ima neke svoje vrline i mane u fudbalu, ali veliki klubovi i prve lige zaista nisu u mom fokusu. Yeowil 💚
Z

Zašto da ne

pre 26 dana

Kralj npr. navija za Burnley
D

DonKyo

pre 26 dana

Verovatno porodična tradicija? Ili se sećaš kao mali, inflacija, bombe, a ti negde u podrumu gledaš Jeovil kako hrabro razbija Piterboro?
6

62626

pre 26 dana

Svaka cast brate, podrzavam
м

м11

pre 26 dana

Две године пишем да је Ортега врхунски голмад и да треба да буде стартер и он вечерас доноси титулу Ситију...
O

Ovo vcrs

pre 26 dana

Mu je otvorilo vrata 1.Mislim da ederson posle onog ponasanja sl sezonu docekati nece jer ko je ikada nesto citao i pratio o gvardioli zna o cemu pricam.Iskreno ederson je tanak golman,sjajan nogama i u tome je najbolji na svetu a ostalo suvi suvi prosek.Nikad nije odbranio nesto kao ortega vcrs.Da je siti imao nojera ili kurtou garantujem da bi jos jednu bar ls imao od kako je gvardiola tu.
r

roomenigger

pre 26 dana

gde pises, mozes knjigu da objavis.
Z

Zeleznik

pre 26 dana

O čemu vi pričate. Totenhemovim igračima se bukvalno nije igralo, i to je video svako ko se bar malo razume u fudbal. Sonov šut na kraju je posebna priča. Preslab, po zemlji direktno u golmana. Ma ne, sigurno su zapinjali.....
t

tzu

pre 26 dana

Četvrta u nizu, pa to nije pošlo za rukom ni velikom Ser Aleksu. Svaka čast!
K

Kako?

pre 26 dana

Nisam navijač Arsenala, ali nadam se da kapirate da ima još jedno kolo da se odigra, pa makar igrali sa Surdulicom, a ne igraju.
Z

Zar i ti sine, Sone?!

pre 26 dana

Šta je rivalstvo, raduješ se porazu svog tima, samo da komšija ne slavi.
T

Twix

pre 26 dana

Vise to postujem nego kad fudbaleri krenu da se cmacu sa rivalima. Samo im maticar fali. Boze, vrati Roja Kina samo jednu sezonu.

Sladjan

pre 26 dana

Kada zavisiš od največih rivala u poslednja tri kola Fulam, Totenham i WHU čemu se možeš nadati da odigraju na najvišem nivou ni u snu, titula je otputivala sa Emirejtsa protiv Aston Vile...
F

FM

pre 26 dana

Arsenal dobio „Liverpul tretman“. Bice fora ako West Hem bude vodio 0:2 pa Siti opet okrene kao protiv Vile pre 2 godine, a Liverpul, odnosno Arsenal u neverici.
n

nijanse

pre 26 dana

ali Liverpul je u tim sezonama 2019. i 2022. igrao i finale Lige sampiona, osvojio 2019, a 2022. igrali jos i finale i osvojili Liga i FA Kup. Arsenal od Nove godine igrao samo prvenstvo, jednu jacu utakmicu imali sa Bajernom i odmah posle poraz od Aston Vile.
И

И

pre 26 dana

Ahhaah bukvalno Liverpulov tretman. Zamisli osvojiš 89 bodova i ne budeš šampion. Sa tim brojem bodova pre vremena Gvardiole, bili bi šampioni u 85% sezona, ako ne i jače. A sad ni 95 nije sigurna brojka. Ali ta jurnjava za Sitijem je od Liverpula napravila prvaka lige i osvajača LŠ. To što su posle uprskali sa transferima nakon toga je greška, ali je činjenica da su postali sila zbog visokih standarda koje je postavio Siti. Sad da vidimo Arsenal.

The KING sa Sportske

pre 26 dana

Sta kazu navijaci DVD Arsenala nista od titule opet disk kompilacija iz 2004 ce da se vrti🤣
J

Jaffa keks

pre 26 dana

Nije sramota izgubiti od ovakvog Sitija. Ubice na svakoj poziciji. Ali jeste sramota da ti tim izgubi 5 od 6 utakmica i ti na kraju tog petog poraza pevas na tribinama svog tima kao da si trofej osvojio. Ajde bude ti drago sto Arsenal ne osvoji, ali da iz sveg glasa pevas na svom stadionu... Nadam se da ti navijaci nece docekati veliki trofej dok makar 20 godina duze od nas...
O

Odhebi

pre 26 dana

Ma ne, trebali su obući crvene dresove i plakati
S

Spustite malo loptu

pre 26 dana

Navijači Arsenala vole da se sprdaju sa navijačima Totenhema u svakoj prilici, pa što bi oni zapinjali za najvećeg rivala? Isto bi to uradio bilo ko drugi, to je rivalstvo i gotovo.
J

Jaffa keks

pre 26 dana

Raduje se ti kuci, ali nemoj na stadionu da pevas svojim igracima koji izginuse na terenu i na kraju izgubise. Tu druze moj velika razlika. Tu je sramota.
В

Вили Вонка

pre 26 dana

Којих вас?
J

Jaffa keks

pre 26 dana

@Vonka Nas, navijaca. Na njih se odnosi prozivka. Kad se vec pravis pametan...
M

Mister M

pre 26 dana

Ti ces im reci gde da se raduju? Placi malo glasnije. Ili si navijac Arsenala ili si igrao na Tot. Kukas ovde celo vece, donecu ti Palomicu za suzice
e

e moj

pre 26 dana

Trebao je Son obici golmana
M

Manci

pre 26 dana

tako je momci teško ali zasluzeno....jos jedna samo..
B

Burek

pre 26 dana

Da li će Siti uzeti titulu - trebalo bi da da. Međutim, ono što je već sada sigurno jeste da Totenhem neće igrati LŠ sledeće sezone nego će Aston Vila (što je po meni još upečatljivija činjenica)
K

Kainz

pre 26 dana

Strogo zabraniti da se Manchester City naziva "plastika". Svaki veliki klub na svetu je u nekom trenutku dobio bogate vlasnike i počeo osvajati trofeje. Man City je stari slavni klub iz Mančestera. Aktuelni šampion Evrope. 10 puta šampion Engleske. Evo je červrta u nizu. Peta u proteklih šest godina.
B

Burek

pre 26 dana

Istina, pre se to može reći za Lajpcig ili Krasnodar - osnovani su tek pre nepunih 20 godina
S

Scaloneta

pre 26 dana

Ma licemeri, u komentarima sve fanovi Reala, Barselone, Junajteda, Liverpula, Milana, Bajerna, Intera, Čelzija.. sigurno svi počeli da simpatišu te klubove kad su ovi bili u kanalu i bez titula, jeste kako da ne, sigurno nisu počeli da navijaju kad su ovi bili u vrhu. Nigde fanova Notingem Foresta, Barnlija, St Etijena, Bilbaa, Kajzerslauterna, Torina.. A sve ljubitelji istorije i tradicije.
D

Dragan VG

pre 26 dana

Po cemu je on slavni klub? Osim sto je star kao i vecina engleskih, i sto ima 2 titule prvaka za 100 i kusur godina. Bili su vise jo-jo klub nego standardni prvoligas. Do dolaska Arapa i pocetka pranja prljavog kesa ih nije bilo nigde...
M

Moj dragane vg

pre 26 dana

Moras znati da je siti pored dve titule imao i evropski trofej.Tako da nije to bas tako maslacak klub bio pre arapa.Veliki klub su postali jer imaju ono sto arsenal nema a to je liga sampiona i sada samo 3 titule manje od arsnala koji je 4 ti na toj listi.Sad je vec pitanje ko je veci klub arsenal ili siti???
D

Dragan VG

pre 26 dana

Imaju Kup pobednika kupova. Ima ga i Dinamo Tbilisi, pa nije slavan. Ne pominji njihov rejting danas i to da su na 4 titule od Arsenala. Danas oni jesu jedan od najmocnijih klubova na svetu. Pricamo o periodu pre Arapa. Star jesu, slavan nisu. I moze ko sta hoce da prica, mnogi ih ne vole jer su preko brda para i bez kontinuiteta dosli do uspeha. Iz tog ugla i uzimajuci u obzir druge okolnosti koje sam pomenuo, jesu plastican i vestacki klub. Ajaksove 4 titule LES/KES vrede kao njihovih 20.
M

Moj dragane vg

pre 25 dana

Zasto tvoj arsenal ne dodje do slave ???Imaju brdo para al daju za zincenka i zezusa otpatke sitija 100 miliona.Siti sa njihovom lovom dovede alvareza i halanda.Arsenal nije nikakva sirotinja vec ludacki mocan finansiski klub kao sto je siti,junajted,celzi...Tako da ta prica o parama i milionima ne pije vodu.Vidi se kako siti radi imaju svog fodena,rika luisa,oskara,palmera su masno prodali.Arsenal nije proizveo od vengera igraca,samo kupovine ludacke.Dakle sitiju niko nista nije poklonio,sve su na terenu zaradili...
J

Junker

pre 26 dana

kakav grc igraca Sitija. Rodri, Dias, Voker, Akandji nisu ovoliko pogresnih pasova napravili za 2 sezone. Bice zanimljivo poslednje kolo, mislim da ce se Siti i tu muciti. A ko bi rekao da ce se jadni Celsi boriti za LK...
b

bokiiii

pre 26 dana

Dobija Siti 4:1...