Komentari na vest

Popović: Klopu trebalo pet godina za titulu, koliko je Liverpul potrošio? Hoću da pokažem da sam bolji trener

l

losi

pre 8 meseci

Voša je losa ove godine
A

Auu

pre 8 meseci

Pa brate jel realno ovo? Kako se lik nalupetao auu. Prvo poredi sebe sa Klopom i još hoće da bude bolji. Drugo, Liverpul ne troši ni izbliza kao City, Chelsea, United itd...
p

pdk

pre 8 meseci

LFC imao za rivale klubove sa budzetom od stotine miliona...a ti imas? Druze ne sprdaj se.. Taj Klop je sa Majncim napravio rezultat, pa sa Dortmundim i onda osvojio sve sa LFC u paklenoj konkurenciji. A ti ni kup kod nas neces moci.
G

GosnDjokica

pre 8 meseci

ee Popovicu poima ti nemas o fudbalu ko te drzo u Japanu da mi je znati
G

Gigut

pre 8 meseci

To careeeee ....
p

pfc

pre 8 meseci

Hahahahhahahhahahahahahhahahahhahahhahahhahaahhahahhahahahhahhahha
8

8

pre 8 meseci

Klop doneo titulu Liverpoolu posle 30 sušnih godina , i uz to jednu titulu Lige Šampiona još 2 finala iste i još nekoliko kupova i trofeja . Ajd nekog bez veze da naveo ...
C

Cccc

pre 8 meseci

Daleko je on od trenera i on se samo tako prestavlja jer mu je neko dao tu titulu i nije jedini u ovoj ligi ali i Murinjo, Klop ili Gvardiola ništa nebi napravili sa ovom vojvodinom.
@

@@@@

pre 8 meseci

Porediti Vojvodinu i Liverpul, Super ligu sa Premijer ligom,Popovića i Klopa. Au....
J

Jdhdj

pre 8 meseci

Kad čujete trenera da pominje Murinja, Gvardiolu, Klopa... Znate da nema pojma
н

нс бој

pre 8 meseci

Папир трпи све,причам да би причао,а шта причаш,јел има покриће,аргументи нема везе,овај народ тако воли,то пролази.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

To što srpski timovi već nedeljama dokazuju Evropi kako nam liga nije ni blizu visokog mesta na kojem se u jednom trenutku zadesila, ne znači da se sa ekipom bez ozbiljnijih talenata može učiniti išta i u takvoj ligi, sve i da se treneru pruži dugogodišnja sloboda u radu. Ukoliko ljudi na čelu kluba i pregrme sezonu (a, kad su, inače) u kojoj će Vojvodina teško moći izboriti plasman u kvalifikacije za evropska klupska takmičenja, pa i ne otpuste trenera sa ambicijom da postane veći Klop od Klopa, suočiće se sa činjenicom da im je škola fudbala u zapećku, a da nemaju mogućnosti da pariraju Zvezdi, pa ni nekim ostalim klubovima, za kupovinu igrača. Morao bi se čitav jedan prvi tim provući ispod tržišnog radara, pa da se obistine sanjarenja Popovića.
!

!!!

pre 8 meseci

U svakom klubu treba zgarantovati ugovorom a i zakonom minimum 2god ugovora bez mogucnosti otkaza pa kad ste ga odabrali pustite coveka da radi i stvara pa da se vidi jel valja ili ne. A ne posle par nedelja otkaz!
g

grof Monte Kristo

pre 8 meseci

Ovaj se pridružio Lalatu na belo kad ovako priča, izgleda loš kvalitet
E

EEj alo

pre 8 meseci

Pustite coveka da radi , pa igraci maltene nisu ni imali letnje pripreme , to sami kazu, neka radi dve god pa da vidimo
K

Koja priča

pre 8 meseci

Hajde da se ne lažemo, u sistemu kakav je kod nas, Zvezda će imati najbolju ekipu i što Zvezda bude bila jača, manje će joj trebati tamo neki Čumić i slični jer neće imati mesta ni na klupi. Posle Zvezde imaš Partizan koji jeste opao, ali opet da te zove Partizan i Čukarički, otićeš u Partizan. Dakle tebi ostaje da se boriš sa TSC-om i Čukom oko mladih i talentovanih igrača, pod uslovom da isti ne trebaju Zvezdi i Partizanu i ti se nadaš nekom rezultatu? Dok god Zvezda i Partizan budu državni klubovi, može kao slučajna greška da se desi da neko sem njih bude prvak u 30 godina i to samo jednom i onda ponovo da samo oni osvajaju i ko priča drugačije ili je lud ili laže.
p

pero7

pre 8 meseci

a Vojvodina nije drzavni..Zbiljic i Bajatovic ga privatizovali kao Vazura?
@

@Pero7

pre 8 meseci

Znaš kako, jeste državni, ali nije državni. Porediti Zvezdu i Partizan, njihove sponzore, njihove navijače sa Vojvodinom je doslovce porediti Real i Barsu sa Malagom. Mogu svi predsednici i premijeri da navijaju za Vojvodinu i opet u 30 godina prvak će biti Zvezda ili Partizan jer ti to donosi glasove i tu je kraj svake priče.
b

brine

pre 8 meseci

I ovaj je prestao da uzima terapjiu
G

Gost123456

pre 8 meseci

On sa stručnim štabom i igračima je najsvetlija tačka kluba, koliko god ga voleli i nevoleli, pametan, elokventan i vrlo svestan šta i koliko zna i može!! Nedostaje bolja uprava, bolji sportski direktor koji je morao da dovede 3-4 kvalitetna igrača siguran sam da bi rezultat bio mnogo bolji, ovako su samo njemu i igračima natovarili teret na ledja i znam da će izvuci više od maksimuma. Ovaj tim ako gledamo realno je od 5-10mesta, videcemo gde ce zavrsiti!? Loš marketing, loše odradjen prelazni rok, samoreklamiranje uprave, nikakav uticaj u krugovima gde se kao nalazi, mnogo toga loseg pa ni rezultati ne mogu biti bolji.
!

!!!

pre 8 meseci

Pa gde je cuvena Vosina skola iz Veternika? Gomila talentovane dece tamo a kupuju se crnci nikakvog kvaliteta!
d

donca1986

pre 8 meseci

svaka cast tebi.ali kad igras protiv zvezde vi se sklanjate.tako ce biti i ubuduce dok drzava vodi klubove....nazalost propast srpskog fudbala u najavi
D

Dušan11

pre 8 meseci

Ovaj ni do nove godine neće izdržati kao trener vojvodine
P

Partymaker

pre 8 meseci

Koliko tekstova i izveštaja o dotičnom gospodinu, pomislio bi čovek da je došao Bijelsa...
U

Usta moja...

pre 8 meseci

Je li osvojio bar jedan bod?Priča kao da je uveo klub u LŠ.
P

Penzioner

pre 8 meseci

Gospode Boze koliko kvalitetnih trenera. Alo Lazetic je bolji i lepsi i dao je Zvezdi go. Zato ga Pep i kopira i bas se trudi da lici na Lazetica!
S

Stara Garda

pre 8 meseci

Ranko se izgleda počeo ozbiljno družiti sa Zbiljićem, tako je napredno počeo da razmišlja i govori. Velika je razlika izmedju klubova koje navodi i Vojvodine, naime naš predsednik sa naprednim vizijama je uspeo da rasproda SVE što vredi u Vojvodini / osim veterana kluba koje nije uspeo nikome da uvali /, pa nam nije jasno sa kojim to tačno igračima planira da napadne titulu? Kajevićem? Neka mu neko prenese da će Kajević imati 40godina za tih 5. Titula se napada sa Miloševićem, Topićem, Čumićem, uz nekog POVRATNIKA u Vojvodinu poput Radoje, pa im ponudiš ugovor koji ne mogu da odbiju, pa obezbediš uslove, pa ih uigraš par godina pa se tek onda nadaš TITULI! Ovako Vam ostaje samo ova napredna patetična mantra. Najniže grane u istoriji kluba smo dotakli.
C

Cuj

pre 8 meseci

Topic, aj nelupetaj a videces i Cumic kakav je igrac
M

Masni Feniks

pre 8 meseci

Najsmesniji VIC GODINE !! Au rodjo pa ti se bodeš !
B

Bida

pre 8 meseci

Ovaj je veci biser od tvorze xaxa on bolji od klopa gemljo otvorise
s

shonne

pre 8 meseci

Kao prvo, 10 titula za redom sa Vojvodinom da uzmes u ovoj nasoj smehotres ligi ne vredi kao jedna Liverpoolova u Premier ligi. Pod dva, Klop je svake godine nadogradjivao tim da bi dosao po titule, svake sezone po 2-3 igraca koji su mu bili potrebni da bi bio sampion. Vi prodajete i dovodite igrace na kilo, kamionima, i mislite da cete uraditi nesto, to je sve samo ne planski rad. Pod tri, do Nove godine u najboljem slucaju ces biti smenjen, ako ne i pre, sto je najverovatnije.
x

xyzet

pre 8 meseci

Kapiram šta? Da je kojim slucajem uzeo Liverpul on bi uzeo više od Klopa? Trenerčina.
Z

Zna

pre 8 meseci

Dobro Popović kakav je klub bila Vojvodina.Igrao je za Partizan kad je imao 22 g u sezoni 88 89 kada je Vojvodina bila Šampion i kad je imala vrhunsku upravu stručnjake i igrače na Evro nivou. Od tad je sve klumavo u Vojvodini ko raštimovani orkestar. A zna se i zbog koga i čega. Ne treba ni pominjati da od 90 koji su smenili upravu jer su bili protiv jogurtaša klub vode oni koji navijaju za bg projekte umesto za Vojvodinu.
p

pero7

pre 8 meseci

nije tada vojvodina bila najbolja..psrtizan stvarao ekipu..inace on ne bi igrao kao ni Bajevici..kalicanin..rojevic..A Zvezda kompletirala ekipu koja je posle dominirala..ostali su retko bili konkurentni svsmih 7-8 jedan klub i to vojvodina iskoristi..Maras..gacesa..punisic..mijic..Miha dosao..kvalitet bio sestic na kraju karijere..Buda vujacix..ostali prosek
B

Braćale

pre 8 meseci

Jesi bolji, realno. I Sampras (Neško - sam pojede prase) je bolji od Murinja. To nam je naša (Bata Djorina) škola dala.
I

Ilija Čubri

pre 8 meseci

Bata Djorina trenerska skola je medju najboljima na svetu. Ovaj gospodin, Neško i Sivić su perjanice iste.
B

Baš

pre 8 meseci

Dobro kaže. Nisu krivi igrači i treneri koji nisu sposobni ni za drugu ligu već rukovodstva koje ne zna da dovede prave ili neće dobro Vojvodini. Kako je davno Vujadin Boškov govorio pre 50 g klub je uspešan ako ima dobro rukovodstvo vrsne trenere i igrače. Ako samo nešto fali ne ide. A u Vojvodini zbog lošeg rada rukovodstava već decenijama sve 3 komponente fale
l

lavilla

pre 8 meseci

Filozof,prica o pravljenju igraca,najurio mlade i doveo krseve Ne pamtim kad vojvodina nije imala mlade reprezentativce

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Zasto svi treneri imaju potrebu da pametuju, da filozofiraju... Jedino ko je pokazao odmah rezultat je Marko Nikolic! Plus, covek nikada nije pricao suvisne stvari, samo ono sto mora...
r

rnduljo bre

pre 8 meseci

Koji lik tebra, auuu jeee.
A

Ab

pre 8 meseci

Eee i ja sam bolji trener od Klopa... I Piskavac je bolji od Fergusona...
M

Mop

pre 8 meseci

Tebi ni 200 godina sa Vošom ne bi trebalo da uzmeš išta. Uostalom šta je ovaj ćelavi ikad kao trener osvojio. Sramota šta priča
t

the

pre 8 meseci

Prijatelju nije tebi lako.
S

Sunking

pre 8 meseci

I šta reče? Bolji si od Klopa I zdravije su držali u ludnici
7

73

pre 8 meseci

Celavost je preobrazaj glave u guzicu... Prvo po izgledu, posle po sadrzaju...
M

Maestro

pre 8 meseci

Covek lepo prica i sve je tacno sto on kaze u teoriji,ali sustina price je u sprovodjenju svega toga u praksi,tu onda dolazimo do onog cuvenog ili jesi ili nisi!
B

Benny

pre 8 meseci

Da, ali to ne menja činjenicu da je po pitanju dolazaka prelazni rok verovatno u Top 5 najgore odrađenih prelaznih rokova u 109 godina dugoj istoriji. Zbog toga Vojvodina ima jako velikih problema, a odgovorni se prave da je sve u redu. Ako potezi ne dovode do rezultata, onda su ništa drugo do zamazivanje očiju javnosti.
M

Miloš 1970

pre 8 meseci

Sto bi rekao Šojic,ovaj dečkić će čuda da napravi !!
D

De jàn

pre 8 meseci

Jesmo mi cudan narod. Uvijek nesto usporedjujemo, uvijek neke gluposti pricamo, a u 99% slucajeva nam se to obije od glavu...
F

Filippoinzaghi87

pre 8 meseci

tralala price, sve u krug.. nas fudbal mora da se promeni iz korena, od trenera, sudija, fss, delegata, itd..i najvaznija stvar da nema politickog uticaja, sto je ovde jako jako tesko… Konkretno mislim na Zvezdu i Partizan. Navijam za Partizan i kazem realno, ako danas nismo zasluzili pobedu, ma ne treba da pobedimo, iscekujes posle gde ce rivali da kiksnu, zanimljivo je, e kad to budemo sve promenili, da prvenstvo bude kakvo stvarno treba da bude, pa taj sistem zazivi jedno 3/4/5 godina, e tad mozemo da pricamo o boljitku, pozdrav pravim i iskrenim ljubiteljima fudbala
0

0211

pre 8 meseci

KO JE OVA LUJKA?
c

cao cao

pre 8 meseci

druga vest u 2 dana kako Vosa prica da ce uzeti titulu za koju godinu... hm...