Komentari na vest

Popović: Ne bih mnogo o Partizanu, može da nas zaboli glava... Nismo demoralisani zbog poraza od Zvezde

Pakal

pre 6 meseci

Pretpostavljam da se ovom jadniku danas Partizan nije valjao po terenu, da je zadovoljan?
s

sa Vujadina

pre 6 meseci

Pa igrace gruzijac , zato sto se ti i sportski talite sa njim i jos sa par igraca pa to znaju svi na Vujadinu i gradu
E

Esex

pre 6 meseci

Izjave ovog lika i izjave Zbiljica su mrtva trka oko toga koje su besmislenije.O pobedniku utakmice odlucice igraci ako je ovo normalna drzava.E sad,dal je ovo normalna drzava ili ne procenite sami.
v

veliki demagog

pre 6 meseci

neopisana seljačina
n

nic

pre 6 meseci

i tebe ce da najure iz Voše,kao sto su tvoje predhodnike...bacice te kao prljavu carapu...
m

mufljuzuuu

pre 6 meseci

Jos par kola i bivsi si.
L

Lalegale

pre 6 meseci

Sklanjalica
W

Wien

pre 6 meseci

Pope plati nekad neku turu u Bossu.
P

Peteinjo72626

pre 6 meseci

Taj se nikad ne hvata za novčanik, ima zmiju u džepu
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Овај више прича о Звезди него о утакмици која га очекује...
A

Astoria

pre 6 meseci

Citam na jednom drugom portalu Popovicev intervju gde izjavljuje kako zna recept kako se dolazi do titule. Do sada, igracki i organizaciono, Vojvodina me nije ubedila ni da je treci klub u Srbiji, buduci da je taj primat preuzeo TSC. Kada se na njegovu nadoveze Zbiljiceva izjava kako ocekuje da 2026. godine Vojvodina bude glavni kandidat za prvaka Srbije (intervju objavljen na ovom sajtu), ja se zaista upitam da li mi posmatramo isti klub, igrace i Upravu. Realnost je sledeca: Vojvodina je trenutno 6. tim na tabeli, sa odnosom 6-4-5 (isti odnos ima i lucanska Maldost, najjeftiniji tim u Superligi sa budzetom od 3,55 miliona E, dok je budzet Novosadjana 14,81 milion E), uz negativnu gol-razliku 22-26, igra po sistemu toplo-hladno, ima krajnje diskutabilnog sportskog direktora (slicnost sa Zvezdom, svidjalo se to nekome ili ne), dok je infrastruktura nedostojna drugog po velicini grada u Srbiji. O sramnom ucinku u Evropi i diletantskim i zakasnelim transferima u poslednji cas ovom prilikom necu pisati.

Chiske

pre 6 meseci

Sve stoji sto si napisao, Zbiljiceve izjave o tituli su bas bzvz bile, i nije budzet Vose 14m vec je to vrednost igraca no nebitno. Popovic je za ovo kratko vreme izdigao ekipu iz teske letargije a dobio je tim gde igraci nisu znali ko na kojoj poziciji treba da igra! Nije dobio ni jednog igraca kao pojacanje da ga je licno on odabrao i zahtevao, Maradona je jedna prevara od direktora i najzasluzniji za lose rezultate. Popovicu dati odresene ruke sada na zimskom prelaznom roku da dovede bar 5 valjanih igraca. I da dodam da smo po prvi put nakod 10 godina protiv zvezde izgledali nadmocnije i diktirali smo tempo. Ali zahvaljujuci greskama smo izgubili.
A

Astoria

pre 6 meseci

@Chiske Hvala na konstruktivnom komentaru. Pratim sta pisete na ovom portalu i vidim da ste upuceni u desavanja u klubu. Cenim vase misljenje, jer predstavljete iskrenog navijaca Vojvodine. Bojim se samo da ne zele svi dobro FK Vojvodini kao vi i vama slicni. Nadam se da ce se u vremenima koja dolaze razdvojiti zito od kukolja i da ce se ljudi na odgovornim pozicijama birati na osnovu sposobnosti, znanja i kompetentnosti. To bi ujedno morao biti obrazac na kojem se zasniva jedno drustva. Svako dobro!
@

@chiske

pre 6 meseci

Sa ovim "diktirali smo tempo" si pobedio! 😂😂😂😂😂

Chiske

pre 6 meseci

Neee nego je zvezda izlezavajuci se po terenu diktirala hahahah ajde saberi se. I ne gledaj arenine statistike vec ih gledaj na drugom mestu. Posed bio na vosinoj strani, kolicina pasova na vosinoj strani, sutevi prema golu isto, znaci saberi se pre nego sto napises nesto, ispadas pglu! I nemoj da lupas ako nisi pogledao utakmicu...

Chiske

pre 6 meseci

@Astoria Trudim se da budem realan donekle, koliko je to moguce. Mislim da sam najveci pljuvac kada se radi bzvz kao sa Batakom recimo. Pocetak sezone je bio katastrofalan pa onda onaj momenat izlazenja sa klincima protiv crvenog blizanca. Gomila budalastina i gluposti se izdesavala ali Ranko je uneo neko svezinu i mislim da smo konacno nasli trenera na duze staze... A kada vidis ove blizance sto ga pljuju ovako zdusno onda znas da im je Ranko stao na zulj sto ja kao slaninar jaaako cenim!
@

@chiske

pre 6 meseci

Ne znam odakle ti Arena i statistika sine, ne mesaj terapiju... Gledao sam utakmicu, ali ne videh to "diktiranje" tempa 😂 Imas visoko misljenje o sebi, ali bez ikakve podloge...fudbal si igrao u osnovnoj na fizickom i istripovao si da se razumes!? Ti zelis da budes bitan, ali limitiran si i oivicen kao tus kabina... Odrasti dete
v

vojvodina je filihala zvezde

pre 6 meseci

vise bodova od vojvodine je osvojila i surdulica i javor..kakva nadmoc ...nemate nijednog igraca .koliki budzet pa sponzori su vam jedne od najvecih firmu u srbiji gas...juzna backa..best..gat..karin..bobar..jedino da seika uzmete. mozda bi bio platezno sposobniji
M

Mjv

pre 6 meseci

Pioli sa aliexpresa
К

Косингас

pre 6 meseci

Поповић је партизановац, то никада није крио. Играо је за Партизан. Јасно је да ће препзстити бодове и јасно је да неће напалити екипу да гризе, као што је то био случај против Звезде прошле недеље. Знамо те Ранко, надам се да то зна и Збиљић!

1992

pre 6 meseci

Lazetić je partizanovac, bivši igrač i trener Partizana i pobjedio nas je. To što vi kombinujete sa svojim ljudima i trenerima u drugim klubovima pa mislite da to rade i drugi, to je već vaša stvar.
@

@1992

pre 6 meseci

Sasa Ilic dislike this... 😂
@

@1992

pre 6 meseci

Pobedio vas je, pa se maltene izvinjava sto vas pobedio, zeli vam da pobedite sve sem njega, iako to znaci da bi bio iza vas na tabeli. Da ne pricamo sto je pola prvog tima ostavio ko zna gde i igrao presing po celom terenu da vam otvori prostor za kontre. Sudija vam 10 zutih oprostio, on se ni za jedan nije pobunio. Preprosle sezone mu sudija penal ne dosudi, on cuti. Pobedili su vas uprkos njemu, nije vas on pobedio.

1992

pre 6 meseci

Saša Ilić nam takoreći izbio titulu iz ruku. Šta je problem ?
@

@1992

pre 6 meseci

Nije on! On je pokusao da vam je dodeli, tj da se skloni... Nemoj spinovati!
v

v1ad

pre 6 meseci

Zelim ti da i posle ove utakmice citiras Njegosa i narodne umotvorine.
G

Gostgost

pre 6 meseci

Protiv Zvezde najavljuju pobedu, protiv Partizana da vide koliko mogu. E moja demagogijo i lazni profesionalcu, da vidimo koliko cete motivisani da budete protiv gromade od 0 do kegle.
R

RealNo1

pre 6 meseci

То ти је нормална појава, Партизан се упорно префставља као нека квалитетна екипа.

lpool

pre 6 meseci

Gde je vest o Vidicu ?
D

Dragan sa Uba

pre 6 meseci

ne slusajte ovog decka,laze..
и

информер

pre 6 meseci

није дао интервју,лаже Шолак
G

Gostgost

pre 6 meseci

I opet da pitam, sta je epohalno u tom intervjuu pa na svakoj vesti pisete o tome? Pljuvao Terzu i Dzaju, nije rekao nista sto ne znamo, ali ako vas to lozi, onda cepajte dalje. Jedino novo sto je rekao je koliko nas za***ancija sa Piksijem kosta. Tako da ponovo, sta si to epohalno video u tom intervjuu?
m

mare fkv @gostgost

pre 6 meseci

Za pocetak, da je glasno i jasno sve to sto mi ''znamo'' izgovorio neko ko je javna licnost. Da se ne zavija sve u floskule i jalovu diplomatiju. Za pocetak.