Poruka iz Intera: Ikardi u Juventusu? Nikada!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.02.19. | 19:15

Stavljena je tačka

Dani velikih potresa zbog rascepa u odnosima sa bivšim kapitenom Maurom Ikardijem i njegovom ženom, ujedno i agentom Vandom Narom nakratko su zamenile lepe vesti u Interu.

Posle današnjeg sastanka Upravnog odbora Inter je i zvanično dobio nove članove vlasničke strukture. Kineski konzorcijum Lajon Rok ušao je u klub kao drugi najveći deoničar sa 31,05 odsto, a samim tim nominovani su i novi članovi uprave. To su vlasnik Lajon Roka Danijel Ceung i njegov najbliži saradnik Tom Pits.

Izabrane vesti

Povodom velikih promena u klupskoj strukturi javnosti se obratio i prvi čovek Intera Stiven Žang.
“Od prvog dana našeg fantastičnog putovanja naše namere su bile jasne – da Interu vratimo prestiž i pobednički mentalitet i budemo među najboljima na svetu. Posle dve i po godine napravili smo nekoliko bitnih koraka napred jer pravimo dobre rezultate na i izvan terena. Sada je naša porodica dobila novog člana i verujem da zajedno možemo da napravimo velike stvari“, rekao je Žang.

Mada slučaj Maura Ikardija nije bio centralna tema događaja, mladi predsednik kluba i sin Interovog vlasnika Đindonga govorio je i o mogućnosti da ražalovani kapiten napusti Đuzepe Meacu i preseli se u Inter.
“Nikada ne recite nikada kada su u pitanju neka buduća poslovanja sa Juventusom. Ali, u ovom slučaju ne postoji nikakva šansa da će se Ikardi preseliti u Juventus. Pričali smo mnogo o ovoj temi prethodnih dana i zato stavljam tačku na ove neosnovane spekulacije“.

Stiven Žang je otkrio da se uprkos svemu i dalje sa Ikardijem pregovara o novom ugovoru.
“Da, istina je, pregovori su nastavljeni. Ali, naša filozofija je da je klub veći od svakog pojedinca. Budite sigurni da će naredno leto biti bolje od prošlog“.

Foto: Reuters


tagovi

Stiven ŽangMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara