Poslednja vest iz Londona: Čelsi bez napadača na Barselonu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 19:01

Muke za Antonija Kontea...

Ni Alvaro Morata, ni Olivije Žiru... Čelsi će Barselonu napasti bez klasičnog špica, piše katalonski dnevnik Mundo Deportivo!

Ugledni list se poziva na izvore bliske klubu i navodi da je Antonio Konte već odredio 11 koji će izaći na megdan Barsi u prvom meču osmine finala Lige šampiona i da u njemu napadački triling čine Pedro, Vilijan i Eden Azar!

Izabrane vesti

To znači da će se Čelsi odlučiti za napade iz brzih kontri, odnosno da će Barselona imati veći posed lopte od starta utakmice.

Navodno, Konte je odlučio da ostane veran standardnoj formaciji 3-4-3, koja u defanzivnoj varijanti može da se pretvori u 5-3-2  odnosno sa tri štopera, dva ofanzivnija beka, Kanteom i Fabregasom u srcu veznog reda i pomenutim trilingom napred.

Sastav Čelsija trebalo bi da izgleda ovako: Kurtoa - Aspilikueta, Kristensen, Ridiger - Mozes, Kante, Fabregas, Alonso - Vilijan, Pedro, Azar

Podsetimo, Alvaro Morata je povređen duže vreme i još se ne zna kada bi mogao na teren, dok se Olivije Žiru još navikava na novi život u Čelsiju i 100 odsto je spreman za meč.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Antonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara