Poslednji pozdrav Bunji

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.06.18. | 11:16

Održana komemoracija Goranu Bunjevčeviću

U velikoj sali Skupštine grada ovog prepodneva upućeni su poslednji pozdravi proslavljenom fudbaleru Crvene zvezde i Totenhema Goranu Bunjevčeviću. Rodbina, brojni prijatelji i kolege oprostili su se od direktora Fudbalskog saveza Srbije na prvom od dva komemorativna skupa zakazana za danas. Drugi će biti održan na u medija centru stadiona Rajko Mitić...

Poruke saučešća štižu neprestano i sa svih strana. Od Bunje su se oprostili njegovi klubovi, ali i mnogi protiv kojih je igrao i sa kojima je uvek vodio fer i sportske duele na terenu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Bunjevčević je preminuo je u Beogradu, u 46. godini života od posledica izliva krvi u mozak. On je u noći između 19. i 20. maja hitno prebačen u bolnicu gde je ustanovljeno da mu je pukla aneurizma, zbog čega je podvrgnut hitnoj hirurškoj intervenciji. Nažalost, najavžniju utakmicu u životu nije uspeo da dobije.

Goran Bunjevčević rođen je u Karlovacu u Hrvatskoj , 17. februara 1973. godine. Sahrana će biti obavljena danas u 15 sati na groblju na Bežaniji. 

gallery

Foto: Starsport


tagovi

Goran Bunjevčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara