Poslednji raport iz Češke: Vulićević IN

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.18. | 12:01

Kapiten crno-belih ne samo sto je izdržao sinoćni trening na 'Dosan areni', nego je stručni štab odlučio da desni bek zaigra od početka

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Plzenja)

Dobra vest za navijače Partizana pred revanš sa Plzenjom: Miroslav Vulićević igraće odlučujući susret za plasman u osminu finala Lige Evrope!

Izabrane vesti

Ne samo što je izdržao sinoćni trening na 'Dosan areni', nego je stručni stab odlučio da desni bek zaigra od početka, uprkos jakoj distorziji zgloba zadobijenoj na gostovanju u Lučanima.

To znači da neće biti tumbanja u poslednjoj liniji tima, pa će ispred golmana Vladimira Stojkovića igrati Vulićević kao desni, Slobodan Urošević kao levi bek, a Nemanja R. Miletić i Bojan Ostojić na štoperskim pozicijama.

Ovim je razvejana, praktično, jedina dilema Miroslava Đukića, pa ce sastav Partizana za gostovanje Plzenju izgledati ovako: Stojković - Vulićević, N. R. Miletic, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Jevtović - Janković, Pantić, Tosić - Tavamba.

U odnosu na duel u Humskoj u prvih 11 nema kažnjenog stopera Milana Mitrovića i ofanzivca Sejdube Sume. Očekuje se da prvak Srbije ima podršku oko 1.000 navijača na 'Dosan areni'.

Piše: Aleksandar JOKSIĆ

(FOTO: Action images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara