Poslednji Zvezdin trening pred put za Napulj: Ide Pavkov, ide i Jovančić

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 21:20

Kao što je najavljeno, u avionu sa prvotimcima i Dejan Joveljić

Novi miljenik Delija u čarteru za Napulj. U Crvenoj zvezdi su prelomili u korist strelca dva gola protiv Liverpula, pa će se Milan Pavkov ukrcati u avion koji će u utorak jutro prebaciti ekspediciju srpskog prvaka za Italiju, na megdan Napoliju u petom kolu Lige šampiona.

Sama činjenica da je Vladan Milojević odlučio da povede snažnog centarfora na put znači da ima šanse da 24-godišnji momak iz Begeča zaigra na stadion San Paolu. Teško je reći hoće li tako i biti, s obzirom da zbog povrede zadnje lože nije bio u kombinaciji za duel sa niškim Radničkim, minulih dana bodvrgnut terapijama, a večeras trenirao individualno. Opet, do srede veče ima dovoljno vremena, pa se crveno-beli nadaju da bi Pavkov mogao da počne utakmicu, što će, verovatno, biti odlučeno na sam dan meča.

Izabrane vesti

Za slučaj da Milan Pavkov ne stigne da se oporavi, trebalo bi da ga menja Dejan Joveljić, s obzirom da je već duže vreme van stroja Ričmond Boaći, dok El Fardu Ben nije „devetka“, već se očekuje da dejstvuje po strani, a u konurenciji je još Nikola Stojiljković.

Na spisku od 20 putnika je i Dušan Jovančić, međutim, niko na Marakani ne želi da se zaleće s prognozama hoće li nekadašnji kapiten Vojvodine biti spreman za duel sa Napolitancima. Podsetimo, zbog povreda, put juga Italije neće krenuti kapiten Vujadin Savić, desni bek Filip Stojković i vezista Goran Čaušić. Sva trojica su večernji trening u ponedeljak odradila van grupe koja konkuriše za meč zakazak za sredu od 21.00, uz direktan prenos na RTS 1.

FOTO: Star sport


tagovi

Dejan JoveljićMilan PavkovVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara