Urošević i Iliev (© FK Partizan)
Urošević i Iliev (© FK Partizan)

Potpis u Humskoj, Urošević do 2024: Još samo titulu da osvojim

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.22. | 13:45

Levi bek crno-belih produžio saradnju

Sezona još nije gotova, Partizan se uveliko sprema za novu, tako što crpi resurse iz sopstvenog kadra. Posle nedavnog potpisa golmana Nemanje Stevanovića, produžio je saradnju i sa Slobodanom Uroševićem.

U prisustvu sportskog direktora Ivice Ilieva, standardni levi bek je parafirao novi ugovor, na osnovu kojeg je predviđeno da ostane u Humskoj do leta 2024.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvak Evrope u dresu kadetske reprezentacije dosad je sa crno-belima osvojio dva kupa, plasirao se jednom u grupnu fazu Lige Evrope i jednom u Ligu konferencije, a posle potpisa naveo kako je ostao u klubu zbog želje da proširi nisku lepih ostvarenja.

„Srećan sam što sam produžio ugovor sa klubom u kome sam proveo izazovne i lepe četiri i po godine, okružen sjajnim ljudima, u kom sam se formirao i kao igrač i kao čovek. Zahvalan sam na prilici da nastavim da branim boje Partizana. Nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu, jedino to sa Partizanom još nisam ostvario. Daću sve od sebe da nastavim da pružam dobre partije i opravdam ukazano poverenje“, rekao je Urošević koji će uskoro proslaviti jubilarnu 150. utakmicu na klupi Parnog valjka (trenutno je na „koti 147“).

Pre Partizana, Slobodan Urošević je igrao za Rad, BASK, Napredak i belgijski Leven.


tagovi

Slobodan UroševićFK Partizannovi ugovor

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara