Potpisao Boaći!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 18:32

Srpski šampion dobio važno pojačanje za Ligu šampiona

Ričmond Boaći ponovo u Crvenoj zvezdi! Napadač iz Gane vratio se na stadion Rajko Mitić posle samo šest meseci, a dres srpskog šampiona nosiće kao pozajmljen igrač Đengsu Suninga, saznaje MOZZART Sport.

Boaći će ozbiljno pojačati konkurenciju na gorućoj poziciji najisturenijeg igrača u ekipi Vladana Milojevića i predstavljati važno pojačanje za srpskog šampiona u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Miljenik Delija je krajem februara prešao u Đengsu za obeštećenje od 5.500.000 evra, ali se nije najbolje adaptirao na kineski fudbal, pošto je postigao samo tri gola na 15 utakmica.

Boaći je na korak od povratka bio i pre mesec dana, kada je sve dogogovorio sa čelnicima srpskog šampiona, ali je transfer tada stopirao trener Đengsua Kozmin Olariju.

Odlični golgeter je u potpunosti obeležio prošlu godinu u dresu Crvene zvezde, za koju je odigrao ukupno 48 utakmica i postigao 39 golova. Prošlog leta bio je jedan od najzalužnijih za toliko čekani plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a sada će biti u prilici da sa klubom koji ga je u potpunosti vratio na fudbalsku mapu zaigra i u elitnom klupskom takmičenju.

Ono što je verovatno bilo od velike važnosti za klupsku upravu, ali pre svaga stručni štab Vladana MIlojevića prilikom odluke o dovođenju napadača, jeste i to što Boaćiju neće biti potreban period adaptacije na novu sredinu, a pre svega sistem igre koji mu u potpunosti odgovara.

Foto: Star Sport


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara