Kevin Strotman
Kevin Strotman

Potpisao Kevin Strotman

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 16:30

Marselj doveo najzvučnije letnje pojačanje

Pitanje je trenutka kada će Olimpik iz Marselja na svojoj zvaničnoj stranici potvrditi kupovinu veziste Rome Kevina Strotmana (28), koji je potpisao ugovor sa francuskim velikanom, a već se pojavio i klip koji je trebalo da ozvaniči njegov transfer.

Vučica će za prodaju 28-godišnjeg Holanđanina dobiti 25.000.000 evra uz 3.000.000 kroz bonuse, a Strotman će na Velodromu ponovo sarađivati sa Rudijem Garsijom koji mu je svojevremeno bio šef i u Romi.

Izabrane vesti

Navijači Marselja su oduševljeni ovim transferom koji pokazuje ozbiljne ambicije novog rukovodstva, dok fanovi Rome ne kriju razočaranje zbog činjenice da je posle Radže Najngolana (Inter) ovog leta otišao još jedan nosilac igre iz prethodne sezone. 

A šta očekivati od Strotmana u Marselju? Holanđanin je dve od ukupno pet sezona proveo na tribinama zbog povreda, ali je prošle sezone zabeležio 44 nastupa i učestvovao u pohodu Rimljana na polufinale Lige šampiona.

Njegov dolazak na jug Francuske ujedno je i uvertira u transfer Nemanje Radonjića iz Crvene zvezde koji bi u četvrtak ili petak, posle revanša sa Salcburgom, trebalo da potpiše ugovor sa Olimpikom.

Foto: Screenshot


tagovi

Kevin StrotmanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara