Potpisao Stefan Šćepović na 1+2

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.19. | 12:43

Srpski centarfor zvanično u Jagjeloniji

Baš kao i u Partizanu, ponovo su se razdvojili putevi braće Šćepović. Marko je ostao u Videotonu, da brani titulu prvaka Mađarske, a Stefan posle jednogodišnje epizode u klubu iz Sekešfehervara pronašao novu sredinu. Kao što je najavljeno, karijeru nastavlja u Poljskoj.

Iskusni napadač overio je jutros saradnju sa Jagjelonijom, ugovor je potpisan na godinu dana, a u njemu je klauzula po kojoj je produžetak moguć na još dve godine. Klub sa severa Poljske posle prvog dela sezone zaostaje devet bodova za liderom, Lehijom iz Gdanjska, pa je Stefanov zadatak da pomogne u realizaciji, kako bi se možda napala i titula, a obzirom da po okončanju osnovnog dela prvenstva sledi plej-of, kad je sve moguće.
Znam da je Jagjelonija tokom pauze pretrpela velike promene u napadu, otišli su Roman Bezjak i Silijan Šeridan, međutim, nije moj posao da se obazirem na to, već da radim. Želim što pre da se priključim ekipi na pripremama u Turskoj i daću sve od sebe kako bih ispunio zahteve stručnog štaba. Uveren sam da sam napravio pravi izbor za moju karijeru“, rekao je Stefan Šćepović na promociji.

Izabrane vesti

U Jagjeloniji su ga sačekala dvojica Srbija, krilni napadač Mile Savković i vezista Marko Poletanović.
Pre nego što sam potpisao, konsultovao sam se sa Poletanovićem, koji me je ohrabrio da dođem. Predočio mi je koliko su svi ljudi u klubu posvećeni i da uvek mogu da računam na njihovu pomoć. Uverio sam se i iz drugih razgovora da ovde vlada porodična atmosfera, pa mi preostaje samo da što pre sebe uvede u optimalno fizičko stanje“, dodao je Stefan Šćepović.

FOTO: jagiellonia.pl


tagovi

Stefan ŠćepovićJagjelonija BjalistokjagjelonjaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara