Potvrđeno: Partizan dobio evro licencu

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 13:46

Komisija Fudbalskog saveza Srbije dala zeleno svetlo

Bez iznenađenja u foto finišu: Komisija za licence Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je da je Partizan ispunio sve uslove da najesen ponovo zaigra na evropskoj sceni. Kuburili su crno-beli u poslednja tri meseca, borili se da reše sve nagomilane probleme i – uspeli su.

Komisija je potvrdila da je Partizan dostavio sve validne papire i da nema prepreka da, ako to izbori na terenu, predstavlja Srbiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Nedostajalo je crno-belima u jednom momentu oko dva miliona evra, uz brojne reprograme dugova, da bi došao u poziciju da traži licencu i došao je do njih uz pomoć sponzora Telekom Srbije.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić potvrdio je u razgovoru za Telegraf da je klub dobio zeleno svetlo za nastup u Evropi.
Komsija za licencitranje FSS donela je jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izadnju Superlige Srbije”, rekao je Vuletić.

Bilo kao eventualni pobednik Kupa ili kroz Superligu Srbije, Partizan će u Evropi zaigrati od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Partizanevro licenca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara