Nabil Fekir
Nabil Fekir

Potvrđeno: Real hoće Fekira

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.06.18. | 09:55

„Postoji veliko interesovanje i iz drugih klubova, sve je moguće“, kaže predsednik Liona

Izgledalo je uoči Mundijala da je posao gotov i da će Nabil Fekir sigurno preći u Liverpul. Francuz je, navodno, prošao i lekarske preglede u klubu sa Enfilda, ali je potvrda transfera i fotografisanje sa dresom izostalo.

Navodno, Lion je bio taj koji je prekinuo pregovore uoči starta Svetskog prvenstva, nezadovoljan oklevanjem finaliste Lige šampiona da isplati traženih 60.000.000 funti na ime obeštećenja. Ali, ova sapunica će tek poprimiti zanimljiv tok, pošto u igru, izgleda, ulazi i Real iz Madrida.

Izabrane vesti

Tako barem tvrdi predsednik Liona Žan Mišel Ola koji objašnjava pozicije svog kluba u transfer sagi.
"Slušajte, u jednom trenutku je izgledalo da će Nabil završiti u Liverpulu. Dao sam zeleno svetlo za transfer, ali Englezima je trebalo previše vremena da završe posao. Sve se bespotrebno razvuklo, nisam želeo da čekam", objasnio je Ola u izjavi za Raša Tudej.

Sa Fekirom, podvlači, ne postoji nikakav problem.
"On je izuzetan fudbaler, koji genijalno drži loptu i poseduje neverovatan talenat. Činjenica da Liverpul nije završio posao, da transfer nije realizovan otvorila je mogućnost da se umešaju i neki drugi klubovi i to ne samo Real Madrid i njihov novi trener. Postoji veliko interesovanje za Fekira iz drugih klubova, sve je moguće", zaključio je Ola.

Foto: Action Images


tagovi

Nabil FekirŽan Mišel OlaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara