Potvrdio i Alegri: Ronaldo u startnih 11, Rugani menja Kjelinija

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.19. | 19:54

„Moramo da budemo sposobni da se dobro branimo, jer Ajask tada postaje ranjiv“, poručuje strateg Stare dame

Juventus je spreman, Ronaldo je srpreman! Ajaks će imati izuzetno težak zadatak pred svojim navijačima, jer klub iz Torina nema nameru da stane na ovom stepeniku.

Trener Stare dame Masimilijano Alegri već na startu konferencije za štampu uoči sutrašnjeg meča na Amsterdam areni, razrešio je dilemu po pitanju svih pitanja.
"
Kristijano Ronaldo trenira sa ekipom, on je na raspolaganju i ukoliko se ništa ne dogodi u međuvremenu sutra će biti u startnoj postavi", jasan je bio Alegri.

Izabrane vesti

Kjelini i Emre Džan su povređeni, ali je dobra vest stanje Danijelea Ruganija.
"Ostali su u redu. Daglas Kosta se vratio, Paulo Dibala je dobro odradio trening jutros, Rugani će igrati štopera. To je važna prilika za njega i srećni smo zbog toga".

Kopljanici izazivaju veliki respekt nakon fenomenalne eliminacije Real Madrida.
"
Ajask je eliminisao Real Madrid i igrao ravnopravno sa Bajernom, u istoriji smo već imali dva finala ova dva tima. Ovaj dvomeč će odlulivati o polufinalu, moramo da budemo oštri, precizni i borbeni. Očekujem otvorenu utakmicu koja će se teško završiti rezultatom 0:0. Oni su fizički snažan tim, jak u vazduhu, ali i na trerenu. Moramo da budemo sposobni da se dobro branimo, jer Ajask tada postaje ranjiv".

Atletiko je eliminisan, ali takva drama ne sme da se ponovi ovoga puta.
"
Sutra moramo da igramo ofanzivnije i hrabroje nego protiv Atletika, jer ne smemo da odemo odavde bez postignutog gola, jer se onakvi preokreti kao protiv Atletika ne događaju tako često", dodao je Alegri.

Foto: Reuters


tagovi

Masimilijano AlegriĐorđo KjeliniDanijele Rugani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara