Povećava se klauzula najvećem portugalskom talentu još od Kristijana Ronalda

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.19. | 13:49

Benfika hoće da se ozbezbedi

Predsednik Benfike Luis Felipe Vijeira je upozorio klubove kao što su Juventus i Mančester Junajted da će se klauzula Žoaa Feliksa uskoro povećati.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je privukao pažnju vrhunskih evropskih timova, a čak se i Real Madrid i Barselona pominju kao zainteresovani timovi. Pisali se da mu je otkupna klauzula oko 100.000.000 do 120.000.000, a sada idu glasine da bi ona mogla da bude - duplirana.
"U ovom momentu, nemamo nameru da ga prodamo. Zapravo, uskoro ćemo povećati Feliksovu klauzulu", rekao je predsednik Benfike.

Izabrane vesti

Imao je, naravno, samo reči hvale za svog igrača.
"Jedna stvar je sigurna kod njega: on je jedan od najvećih talenata portugalskog fudbala još od Kristijana Ronalda. Ima izuzetnu tehniku, ali i inteligenciju. Dobra je osoba, ima jake stavove, što me takođe čini ponosnim", rekao je Vijeira.

Inače, italijanski mediji pišu i o interesovanju Juventusa za Rubena Dijasa. Stara dama je navodno rešila da dovede Feliksa, a čak se pisalo da je njegov menadžer Žorž Mendeš bio na stadionu Juventusa i da je razgovarao sa čelnim ljudima o ovom poslu.

Takođe, Juve se nada da bi Feliksa u Torino mogla i da dovede želja da igra sa svojim idolom Kristijanom Ronaldom. Ovaj momak ima samo 19 godina i samo je pitanje kada će i u koji veliki klub preći.

Foto: Reuters


tagovi

Žoao Feliks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara