Povratak posle pet godina: I Darko Lazović u reprezentaciji Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.03.19. | 08:55

Tako bar piše Srpski Telegraf

Selektor Srbije Mladen Krstajić servirao je nekoliko velikih iznenađenja na spisku igrača za martovske utakmice protiv Nemačke i Portugalije! Čitali ste već da je posle ovosezonskog sjaja šansu dobio napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, mesta su rezervisana za Milana Gajića i Miroslava Bogosavca, ali to nije sve kada je reč o novotarijama među Orlovima.

Prema informacijama Srpskog Telegrafa, već mesecima odlično upućenog u dešavanja u FSS, na Krstajićevom spisku se nalazi i vezista Đenove Darko Lazović. Vihorni Čačanin već ove sezone igra sasvim solidno u redovima Đenove, jedan od bitnijih igrača Grifona, i možda je opravdano ponovo u odabranom društvu. Nekadašđnji član Crvene zvezde je dobijao pozive Siniše Mihajlovića, a poslednji meč za Orlove odigrao je 2014. godine protiv Paname.

Izabrane vesti

Ove sezone Lazović je za Đenovu odigrao 26 utakmica, postigao je dva gola i upisao četiti asistencije. Trener Ćezare Prandeli koristi ga na više pozicija u timu. Iskusni Srbin igrao je kao levo i desno krilo, a kod prethodnih trenera imao je i ulogu klasičnog spoljnog u formaciji 3-4-3 ili 3-5-2.


tagovi

fssMladen KrstajićDarko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara