"U duelu sa Kovačićem iz Real Madrida"
"U duelu sa Kovačićem iz Real Madrida"

Povreda Nemanje Radoje – misterija koja muči Vigo

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.17. | 12:06

U pitanju je entizitis, koji izaziva bol u čašici kolena, ali on nikako da popusti, pa će odlični vezista nastaviti i dalje da radi odvojeno od ostatka tima

U duelu sa Kovačićem iz Real Madrida

Povreda Nemanje Radoje već postaje misterija koja ozbiljno muči čelnike, navijače, ali i stručni štab Selte. Srpski reprezentativac odigrao je samo prve dve prvenstvene utakmice u ovoj sezoni, a onda ga je zadesila neugodna povreda kolena, zbog koje je odsutan već mesec dana.

Izabrane vesti

U pitanju je entizitis, koji izaziva bol u čašici kolena, ali on nikako da popusti, pa će odlični vezista nastaviti i dalje da radi odvojeno od ostatka tima. Ono što predstavlja dodatni problem jeste činjenica da niko u Selti ne može sa sigurnošću da kaže kada će ti problemi nestati i koliko bi mogli da traju.

Radoja je u međuvremenu zbog ove povrede nije mogao da se odazove ni selektoru Orlova Slavoljubu Muslinu za mečeve sa Moldavijom i Republikom Irskom, a očekivano se nije našao ni na spisku igrača za poslednje kvalifikacione mečeve sa Austrijom i Gruzijom (5. i 9. oktobar).

Radoja je u Seltu stigao na leto 2014. godine i novosadske Vojvodine, a do danas je odigrao 119 utakmica u svim takmičenjima za klub sa Balaidosa i postigao jedan gol. Dres sa nacionalnim grbom je do sada oblačio u dva navrata.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaNemanja Radojareprezentativni fudbalSeltaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara