Povrede srozale cenu Sidibeu, ali je dalje tražen

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 23:10

Valensija i Kristal Palas se pridružili Vest Hemu u trci za

Pre ravno godinu dana Atletiko Madrid je Monaku nudio između 25.000.000 i 30.000.000 evra za Đibrila Sidibea. Francuski bek bio je deo zlatne generacije koja je vođena Leonardom Žardimom pokorila Francusku uprkos prisustvu moćnog PSŽ, ali... Onda je njegova karijera doživela sunovrat.

Posle sumorne prošle sezone isprepletane brojnim povredama Sidibeova cena srozala se na jedva 15.000.000 evra, ali je i dalje tražen. Doduše, nije baš Atletiko, ali Vest Hem, Valensija i Kristal Palas nisu loše sredine za dalji fudbalski razvoj. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 22. jul

Kristal Palas se u ovom trenutku nameće kao najozbiljniji kandidat za potpis 26-godišnjeg desnog beka posle odlaska Arona Van Bisake u Mančester junajted, a cena od 15.000.000 evra nikako ne bi smela da bude prepreka na realizaciji transfera. Posebno jer Sidibe sa Monakom ima ugovor na još tri godine.

Vest Hem ima svoju računicu, jer posle odlaska Pabla Zabalete klub je ostao na samo jednom desnom beku i to Rajanu Frederiksu i konkurencija je preko potrebna. Što se Valensije tiče, Marselino Toral sada na raspolaganju ima Danijela Vasa i Kristijana Pićinija, ali pošto je moguće da će neko od njih dvojice otići do kraja prelaznog roka, Slepi miševi već razmišljaju o Sidibeu kao mogućoj alternativi.

Dobra vest za sve zainteresovane klubove je ta što Sidibe može po potrebi da pokrije i poziciju levog beka, što daje na određenoj širini.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara