Povređeni Sergej, Kostić, Fejsa i Dmitrović!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.11.18. | 17:20

Golman Radnika iz Surdulice opet u reprezentaciji

Četvorica igrača sa prvobitnog spiska reprezentacije Srbije za mečeve sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija su povređeni i neiuzvesno je njihovo učešće. Selektor Malden Krstajić je danas na okupljanju reprezentacije potvrdio da su povrede prijhavili Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, Ljubomir Fejsa i golman Marko Dmitrović.

Sergej Milinković Savić je javio da ima problem sa povredom zadnje lože iako je juče odigrao ceo prvenstveni meč na gostovanju Lacija perotiv Sasuolu. Za njega je definitivno da će izostati sa meča protiv Crne Gore u subotu i kao zamena za njega je pozvan Danijel Aleksić iz Malatije.

Izabrane vesti

Istu povredu je prijavio i Ljubomir Fejsa koji je u prethodnih nekoliko poziva pravdao izaostanke lakšim povredama, ali je uglavnom bio spreman za prvi sledeći meč u klubu. Krstajić još nije definitivno otpisao vezistu Benfike koji je na jučerašnjem meču protiv Tondele zamenjen u 85. minutu.

Filip Kostić ima operaciju zuba o čemu je stigla i potvrda klupskog lekara Ajntrahta iz Frankfurta i neizvesno je da li će biti spreman da se stavi na raspolaganje reprezentaciji. Pod znakom pitanja je i Eibarov golman Marko Dmitrović koji ima probleme sa povredom trbušnog zida. Umesto njega, Mladen Krstajić je pozvao Nikolu Vasiljevića iz surduličkog Radnika.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Sergej Milinković SavićLjubomir FejsaMarko DmitrovićFilip Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara