Komentari na vest

Pozdravlja vas bivši igrač

G

GETAFIX

pre oko 2 godine

ne ide@ Kutinjov direktni konkurent u timu bio je Mesi i zato je menjao poziciu. U Bajernu je bio dobar kad mu je povreda omogućavala da igra. Azar sa 10kg viška ne bi mogao ni našu ligu da igra (dobro sad...)
T

Trpke

pre oko 2 godine

Da su ga doveli na vreme,umesto Kutinja,imali bi barem jos jednu LS. Idealan igrac za Barcu
V

Vldblk9a

pre oko 2 godine

Ovo nema veze sa time sto ste napisali. Nije on pozdravio klub napisavsi da je bivsi igrac vec je ovo upuceno delu navijaca koji je govorio kako je Auba gotov kao igrac. Ja gotivim Obamejanga, ali ocigledno je da vise nama snage za premijer ligu i najbolje za obe strane bio je raskid saradnje. Arsenal igra bolje i daje vise golova od kada je otisao iz kluba, a on je ponovo poceo da igra fudbal u sredini i ligi koja njemu sada vise odgovara. Nemojte da glumite tabloide sa ovakvim naslovima.
n

ne ide

pre oko 2 godine

ta prica brate,po tvome je lakse igrati la ligu nego englesku ligu,a evo ti ziv primer koutinja koji nije mogao da uradi nista u spaniji,vrati se u englesku posle 3 godine ne igranja fudbala i dominira u aston vili...isti slucaj sa azarom izivljavao se u premijer ligi evro ga sad ne kroci na teren.
G

Gostku

pre oko 2 godine

koji fudbal igra arsenal druze ne mogu nikog da dobiju iz prvih 5 ekipa . On se posvadjao sa Artetom i zato nije igrao a daleko od toga da je njegovo vreme proslo. doktor fudbala sinoc je to dokazao po ko zna koji put
l

lotrio

pre oko 2 godine

barsa da casti artetu, covek otpisao aubu, ovaj leti terenom za barsu

cikagofsjer

pre oko 2 godine

Ja sam rekao kad je mesi otisao da jeste za mene najbolji ikad, ali da ce se barsin tim rasteretiti i prodisati kada ode i evo sada se upravo to desava. Barselona je bila sjajna ali je disala jednim plucima i to mesijevim a kada njemu nije dan to je bio kraj. Ova barselona je drugacija i ima 11 pluca, kao sto vidimo puca sa svih strana bukvalno i jako su jako jako nezgodni i tek ce biti. Cekali su cavija i inijestu i cini mi se docekali, oni golobradi mladici su fantasticni i naravno tek ce podoci. Savrseni su za sada, savrseni bukvalno. Meni licno je zalije sto je luis suarez otisao nego mesi, smatram ga najboljom devetkom u levandovakog u poslednjoj deceniji
z

za barselonu

pre oko 2 godine

je najvaznije da igra dembele.Kad on ne igra barsa mnogo teze daje golove a sa njima koji izmislja sanse centarsutima sa boka i driblanjem igraca ko cunjeva to ide sve lakse

Katalonija

pre oko 2 godine

Tako je! MES QUE UN CLUB!!!
W

Woolwich FC y nada mas

pre oko 2 godine

Odrekli se Girouda da bi doveli ovoga i na kraju mu platili 8 miliona da daje golove za Barselonu. Sada jedan ubija u Milanu, a ovaj u Barsi. To samo u Arsenalu ima
1

14

pre oko 2 godine

Ne uklapa se u fudbalsku filozofiju kluba i Artete. Ima 32 godine, i iz prve postave samo Džaka 28 i Laca 30 god. Ostatak tima jr od 20-23 god. Arsenal ima daleko najmanju tim PL. Sad kad overe LŠ na leto da kupe jakog špica i srednjaka umesto Džake i nebo je granica. Go Gunners!
J

Jolek

pre oko 2 godine

I njemu i Arsenalu cvetaju ruže od kad su se rastali.
G

Gost999

pre oko 2 godine

I opet Arsenal sa napadacem koji daje 4 gola po sezoni ispred Totenhema.. Mozes zamisliti onda koliko je to nebitan klub, a loze se kao da su nesto bitni.
G

Gost akeleme

pre oko 2 godine

Drmbele je Trenutno najbolji igrac Barselone
a

ahahahahaha

pre oko 2 godine

ala su se ovi nalozili nakon jedne utakmice koja nosi samo 3 boda i nista vise.... ali zamislite samo koliko ce im se ceo svet smejati na kraju sezone kada ne osvoje ligu i kada ispadnu iz lige evrope uskoro...i ostanu sa 0 trofeja ove sezone..bice bruka nevidjena
A

Angry Serb

pre oko 2 godine

Vidi se da ti je tesko i da hoces da puknes od muke. Ne navijam ni za Real ni za Barsu, ali mi je zao sto im nisu strpali 10 komada kad su vec mogli. Toliko je Real bio uzasan
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

@ahahahaha cao drug, kako si? od gotovog kluba do razbijanja sinoc, mora da je bilo tesko.
g

gost123

pre oko 2 godine

То што је написао не значи поздравља вас бивши играч него поздравља вас “завршени” у смислу да су му говорили да више није добар и да је на заласку каријере.
r

roni

pre oko 2 godine

stavice ga na transfer listu na leto i pokusati da uzmu 30 mil jer zele mladjeg a ni on nece hteti da igra za 2 mil godisnje tako da razlaz.gani su ti spanci kad ih vidis koliko su visoki sve ti bude jasno

Katalonija

pre oko 2 godine

Slepa bi video da je on ono što im treba, dovoljno mladih imaju, treba i iskustvo, balans mora da postoji. Imaju Toresa, Fatija i još klinaca u Barsu b. treba zadržati Traorea i Depaja... Zašto bi davali ikakav keš za napadača kada je u odbrani jedini stvarno ozbiljan Arauho? Bilo koji napadač bi bio skupo kockanje... Ovakav napad a posebno ovakvu sredinu ne treba menjati, samo dodati jeftina a kvalitetna rešenja, kao Kesi što je ili Mazrauji i Kristensen u odbrani!
G

Gaginjo

pre oko 2 godine

Arsenal OVAKAV više pripada ligi evrope ?! E pa draga redakcijo uživajte u igri Arsenala sledeće sezone u LŠ i videćete sta ce uraditi sa OVAKVIM timom !
p

plavac

pre oko 2 godine

procicete grupu?ahahaha
G

Gaginjo

pre oko 2 godine

@plavac I grupu, a Biće Arsenal i iznad Celzija na kraju sezone.
G

Gost123

pre oko 2 godine

U Arsenalu je bio odlican dok je igrao centralnog, kada ga je Arteta stavio na krilo pala mu je i forma. Nije on dribler vec igrac koji ima njuha za prostor. Nesto poput Milera. Hvala Bogu sto nisu doveli Moratu, unazadio bi ovu trenutnu Barsu za 2 nivoa. Treba napomenuti da je Barsin vezni red sinoc pojeo Realov, da ova deca nenormalno dobro igraju a i da je Buskec odigrao jednu od partija zivota. Sinoc je bio i kreator na sta nas nije navikao.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Obamejang je top igrac, samo sto je malo cudne glave, a to je tako svojstveno danasnjim fudbalerima. Sve u svemu, sa ovim transferom je proigrao i Arsenal i Obamejang i Barselona. Odlican transfer za sve tri strane.
P

Popppa

pre oko 2 godine

Sa 32 godine se odrekao 22 miliona evra. Budala.
N

Nemanja021

pre oko 2 godine

Obamejan je medju 10 najboljih napadača na svetu, bio je to i pre dva meseca i idalje je. Ima 32 godine što nije previše, to je zapravo neki vrhunac za kvalitetne napadače koji rade na sebi (28-32). On je pao u formi od prošle sezone i slažem se da je možda samo bio nezainteresovan, jer Arsenal nikako sve do njegovog odlaska nije bio ozbiljna ekipa. Barselona s druge strane je pala možda i niže od Arsenala i iskoristila neverovatnu priliku gde je jedan fudbaler kakav je Obamejan pristao na sve njihove neverovatne uslove samo da bi oživeo karijeru i igrao fudbal. On je bio najbolje i idealno rešenje za Barsu i čisto sumnjam da ga Ćavi nije želeo, više je možda bilo nerealno da takav kvalitet dodje u Barsu kada je tako nisko pala, prosto karte su se otvorile tako pametno su uradili i uzeli vrhunskog fudbalera. Auba je pritom podigao i Dembelea. Nema smisla da je neko hteo Moratu pre Obamejana, prosto nije logično. Njegovim dolaskom u Barsu svanulo je njemu, Barsi i Arsenalu. Mislim da Barsa apsolutno nema potrebe da traži rešenje u špicu, napadački triling Dembele, Tores, Obamejan uz klupu gde su Traore i Depaj, a mali Fati se sprema za neku ulogu lažne devetke.. Barsa treba da povede računa o odbrani, vezni red i napad su možda i pomalo neplanirao, rešili.
k

kekW

pre oko 2 godine

Niko njemu nije sportio fudbalsko umece, problem je uvek bio u glavi. U Dortmundu je bio super dok nije doslo vreme za transfer, pa onda slicno i u Arsenalu. Covek je vrhunski napadac samo ima ludu glavu.
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Gabonac i luda glava izgleda idu zajedno u paketu. Kao da su rod on i Kanga 😂😂😂
У

Уо

pre oko 2 godine

Није он Анри него је квалитет фудбалера у драстичном паду, па сад људи који знају фудбала могу да играју до четрдесете јер бољи не долазе. Долазе само бржи, мишићавији, мајстора ни у траговима. Некад у одбрани Роберто Карлос, Малдини, Кафу, Неста и још 10 приближних. А ко данас осим можда Ван Дајка? Некад на средини Вијера, Седорф, Ћави, Инијеста, Зидан, Пирло, ма до сутра можемо. А данас? Ко осим можда Де Брујнеа, Модрић и Крос давно потрошени, али боље не могу да нађу јер их нема. Напад? Мислите да би Обамејанг са 33 године дошао у Барсу да данас играју Роналдо, Анри, Шевченко, Ван Нистелрој, Раул, Дрогба и још 10 таквих? Ја примећујем да је у фудбалу криза на свим позицијама и у свим категоријама, осим у категорији физикалија. Зато ме не чуди што Обамејанг са 33 године може врхунски да игра у Барселони, нема пуно бољих. А што се тиче Арсенала, свануло је и њему и Арсеналу. Да ли је била лоша форма или просто засићење, али Обамејанг је последњих годину дана у Арсеналу статирао на терену. Буквално није трчао, вршио пресинг, није постојао. И нису погрешили што су га пустили. А он ако се заситио и њега у потпуности разумем, бацио је тамо силне године, а могао је бирати клуб. И на све то су га разне незналице гурале на крило. Видело се да је незаинтересован потпуно и да му је доста. А синоћ гризе за сваку лопту, као и сваки моменат у Барси. У Арсеналу је последњи пут дао све од себе пре две године.
G

G

pre oko 2 godine

Koje lozenje zbog jedne utakmice... ovo ne bi bilo da je finale neko bilo u pitanju.
f

fusbaler

pre oko 2 godine

barselona je bila u padu i dobiti ovakvu utakmicu tj. derbi nije mala stvar, fantastično odigrano
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

To se u našem narodu kaže našla krpa zakrpu....
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bogami se pokazao na najvisem nivou. Kupice ga KK Partizan.
J

Ja sam cuo

pre oko 2 godine

da ce dobiti duplo vise od Pantera. A Covic hoce Luku Jovica nzm koliko je tacno..