Poznat plan Partizanovih priprema: Početak 11. juna, u Sloveniji dve sedmice

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.05.18. | 16:39

Otpala Amerika

Još finale Kupa Srbije, pa 19 dana raspusta. Odmah posle utakmice sa Mladosti iz Lučana Partizanovi fudbaleri odlaze na odmor, uz napomenu da se već zna plan priprema za sledeću sezonu.

Crno-beli će se 11. juna okupiti u Sportskom centru „Zemunelo“ i prvih deset dana radiće u Beogradu, posle čega će se preseliti u Sloveniju na dvonedeljne pripreme. Za razliku od nekoliko prethodnih leta, kad su bili smešteni na Pohorju i Moravskim Toplicama, ovoga puta baza ekipe biće u Ptuju. Od 21. juna do 5. jula. Planirano je nekoliko kontrolnih utakmica, ali se još ne znaju imena timova protiv kojih će Parni valjak brusiti formu za početak kvalifikacija za Ligu Evrope, 12. jula.

Izabrane vesti

Inače, minulih sedmica pominjalo se da bi deo priprema za narednu sezonu Partizan mogao da obavi na drugom kontinentu. Iz Sjedinjenih Američkih Država stigao je u Humsku poziv Čikago Fajera, na čijoj klupi sedi Veljko Paunović, da crno-beli budu gosti MLS ligaša i odigraju nekoliko kontorlnih mečeva sa američkih timovima, bila bi to prilika i za naše iseljenike da pozdrave Sašu Ilića i saigrače, ali se od ideje odustalo. Prevashodno zbog iscrpljujućeg puta i ne baš pogodnih rivala u sklopu priprema za evropska iskušenja.

U međuvremenu, upravu Partizana čeka veliki posao na planu rekonstrukcije kako struke, tako i tima.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara