Praznik u Egiptu: Salah igra protiv Urguvaja!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.06.18. | 16:59

Dozvola je stigla i od medicinskog tima reprezentacije, koji je ostavio mogućnost fantastičnom asu Liverpula da sam

Razloga za strepnju među ljubiteljima fudbala u Egiptu više nema! Mohamed Salah će se naći u startnoj postavi svog nacionalnog tima na otvaranju protiv Urugvaja (petak, 14.00).

To je praktično potvrdio selektor popularnih Faraona Ektor Kuper.
„Mogu da vas uverim da će Salah gotovo 100 posto igrati u ovoj utakmici. Ostavljam samo mogućnost nepredviđenih okolnosti u poslednjem trenutku. Salah bi mogao da postane najbolji strelac Mundijala i jedan najveih igrača. Radi vrlo dobro, opravio se vrlo brzo“, rekao je Kuper.

Izabrane vesti

Dozvola je stigla i od medicinskog tima reprezentacije.
„Pokušavamo da mu vratimo samopouzdanje. Doktori su mu dali mogućnost da odluči da li će igrati ili ne, ali poznajem vrlo dobro Salaha, ubeđen sam da ne strepi od situacije i da nije uplašen“, dodao je Kuper.

Salah povredu ramena vuče još od finala Lige šampiona sa Real Madridom, kada ga je povredio Serhio Ramos. Ipak, izgleda da ona nije bila toliko ozbiljna koliko se smatralo u prvi mah, pa je uspeo da se oporavi za dvadesetak dana i bude spreman za otvaranje Mundijala.

Egipćani i Urugvajci se nalaze u grupi A zajedno sa Rusijom i Saudijskom Arabijom koje su danas otvorile Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Foto: Action images


tagovi

Mohamed Salah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara