Žunić (© MN Press)
Žunić (© MN Press)

Pre tri dana se teško nosio sa pritiskom, danas već predahnuo: Dragiša Žunić se vratio na klupu Mladosti

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.07.22. | 13:07

Lučanci nastavljaju sa trenerom koji je okončao prethodnu sezonu

Prošle godine Branko Žigić se dva i po meseca posle rastanka vratio na klupu novosadskog Proletera; verovalo se da je taj rekord srušio Dejan Švaba Đurđević kad je dva meseca pošto je upravu Kolubare nazvao amaterskom prihvatio poziv da se vrati u Lazarevac, međutim, ono što se desilo u Lučanima ulazi u istoriju: Dragiša Žunić je opet šef stručnog štaba Mladosti, iako ju je napustio u – utorak.

U obrazloženju vesti od pre tri tri dana stajalo je da se Žunić povukao usled istrošenosti, jer se „teško nosio sa pritiskom“. Izgleda da je on već spao, pošto iz Dragačeva stiže informacija kako Mladost neće menjati trenera i da je u međuvremenu 44-godišnji strateg dovoljno predahnuo da može da nastavi sa obavezama.

Izabrane vesti

A nije bilo tako pre samo 72 sata.

„Prijateljski smo se rastali sa Dragišom Žunićem, kako i dolikuje ozbiljnim ljudima. Istakao je da se teško nosi sa pritiskom i teretom na klupi. Mladost je imala razumevanje i prihvatila odluku trenera i dugogodišnjeg prvotimca. Siguran sam, vratiće se Žuna jednog dana u Lučane“, istakao je predsednik Mladosti Nenad Milovanović.

Ovog petka – obrt.

Apsolutno sam razumeo da je Žunić pod velikim psihološkim teretom, da je osetio sa posledicama zamor i potrebu za predahom. Ali sam mu bez okolišanja rekao da je naš trenerski poziv vrlo stresan. I u pređašnjem razgovoru, prilikom rastanka sam mu predočio da smo bili i te kako zadovoljni njegovim radom u omladinskom i u seniorskom pogonu. Upravo zbog toga ima veliku podršku kluba i u ovom trenutku želim mu da uspešno vodi naš tim i u dolazećem šampionatu“, dodao je Sportskom žurnalu predsednik Milovanović.

Mladost novu sezonu Superlige počinje duelom sa Spatakom, 9. jula na svom terenu.


tagovi

Mladost LučaniDragiša ŽunićNenad Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara