PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Dvojka na Mančester, fiks se krije u Danskoj! Verujemo u spektakl u Turskoj

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.03.18. | 10:00

Pročitajte nekoliko predloga za 5.marta

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

FIKSEVI DANA

2025: Kristal Palas - Mančester Junajted, tip 2 (kvota 1,50)

Kristal Palas je u velikim problemima. Možda je njima pobeda potrebnija nego Mančesteru, ali tim iz Londona kuburi sa igračkim kadrom. Imaju mnogo povređenih igrača, nalaze se u lošoj seriji. Sa druge strane Junajted želi da se učvrsti na poziciji broj dva. Reklo bi se da Đavoli imaju čistu situaciju. Ranjeni rival im se prosto ponudio.

4050 Selta - Las Palmas, tip 1 (kvota 1,45)

Veliko iznenađenje napravio je Las Palmas u prošlom kolu kada je kao domaćin odoleo Barseloni. Međutim, drugi je to tim na gostovanjima. Selta je u lošoj seriji. Ima samo jedan trijumf na prethodnih pet susreta, tako da tim iz Viga večeras ima priliku da napreduje. Tačnije da upiše očekivanu trojku.

5515: Silkeborg - Mitiland 2, tip 2 (kvota 1,55)

Gosti i dalje imaju velike izglede da osvoje naslov prvaka, bez obzira što su u prošlom kolu izgubili od direktnog rivala Brondbija. Mitiland ima šansu da se izjednači saa liderom i reklo bi se da boljeg rivala nije mogao da izabere. Domaćin je lišen rezultatskih briga, tako da je kec viđen.

VREDI PROBATI

5309: Trabzon - Bešiktaš, tip gg4+ (kvota 2,60)

Bešiktaš ima šest bodovanja manje od Galate i Istanbula, ali i večerašnji meč da tu razliku prepolovi. Dueli učesnika Lige šampiona su po pravilu vrlo, vrlo efikasni, pa bi taj trend mogao da se nastavi i u sudaru Trabzonom. Domaćin igra nešto slabije u poslednje vreme. Imao je samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta.

3445: Jagielonia - Visla Krakov, tip 1-1 (kvota 2,55)

Trijumfom nad Legijom u prošlom kolu Jagielonija je možda postala i najveći kandidat za šampionski pehar. Istina, ostao je i plej-of. Međutim, domaćin igra sa mnogo samopouzdanja. Vezali su pet pobeda, tako da Visla iz Krakova nema mnogo izgleda da se izvuče večeras. Čak smosigurni da će Jagielonija odigrati kao u transu. Možda rešiti pitanje pobednika već u prvom poluvremenu.

3040: Ingolštat - Bohum, tip gg3+ (kvota 2,50)

Bohum nije prepoznatljiv po efikasnim mečevima, čak igra tvrde utakmice. Međutim, biće ovo susret tokom kojeg gosti neće imati mogućnost da čekaju. Počelo je da im gorucka pod nogama...Ingolštat će imati spreman odgovor, tako da treba očekivati vatromet.

ZA IZBEGAVANJE

5110: Lorijen - Avr, tip 1 (kvota 2,10)

Meč koji ni najrevnosniji kladioci teško mogu da predvide. Ova tima su bodovno poravnata i sigurno se još nadaju da mogu da uhvate treće mesto i plasman u baraž za popunu prve lige. Lorijan je blagi gfavorit zbog domaćeg terena, ali... Bolje izbegnite ovaj duel.


tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara