Novi trener Barselone Ćavi Ernandez
Novi trener Barselone Ćavi Ernandez

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Ćavi budi Barsu

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.11.21. | 10:56

Pročitajte nekoliko predloga za 20. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Lazio - Juventus
ID: 5991106

Okršaji Lacija i Juventusa uvek obiluju uzbuđenjima, a na poslednjih šest, odigranih u različitim takmičenjima, pogoci su padali na obe strane. Verujemo da će tako biti i na ovoj utakmici, pa iako Stara dama ima mnogo bolji međusobni bilans najpametnije je da odaberete GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.82)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Werder - Schalke
ID: 5991327

 

Dva bivša šampiona Nemačke sastaju se u derbiju Druge Bundeslige, a nijedan od njih ne zauzima neko od prva tri mesta na tabeli. Šalke stoji malo bolje od svog rivala i ima tri boda više, međutim, pre odlaska na pauzu vezao je dva prvenstvena poraza. Pokušali bismo sa kecom.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 17:00
Krasnodar - Spartak Moscow
ID: 5991852

U pitanju je veoma nezgodan par. Domaći imaju dva boda više, ali su vezali tri poraza (u Kupu, i to od gradskog rivala, i dva prvenstvu). Spartak je šest mečeva bez trijumfa, a na poslednja tri odigrao je 1:1. Realno je da ovde ne bude puno golova, a vama savetujemo izbegavanje.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Espanyol
ID: 5990945

Igračka legenda Barselone Ćavi Ernandez debi na trenerskoj klupi imaće baš u gradskom derbiju sa Espanjolom, koji trenutno ima isto bodova kao i devetoplasirana Blaugrana. Ni jedno, ni drugo odavno se nije desilo, ali vremena su se promenila, no, mi očekujemo pobedu Blaugrane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Fiorentina - Milan
ID: 5991091

Fjorentina dobro igra kod kuće, ali ne i kada joj na stadion Artemio Franki dolazi neka od ekipa koje se bore za sam vrh - Viola je ovde u septembru izgubila od Intera, a u oktobru od Napolija. Milan nema prvenstveni poraz, daleko je uspešniji u međusobnim duelima i favorit je.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Leicester - Chelsea
ID: 5990958

 

Šampion Evrope stiže na stadion King Pauer stadion, a ako neko ume da poremeti situaciju na vrhu tabele Premijer lige, onda je to Lester. Međutim, momci Brendana Rodžersa u poslednjih mesec dana ne mogu da se pohvale formom, te nam pobeda Čelsija ipak deluje veoma realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Liverpool - Arsenal
ID: 5990949

Vrlo zanimljiv okršaj očekuje nas na Enfildu, bar su takvi bili njihovi prethodni dueli, bez obzira na to u kakvim su formama i o kojim takmičenjima se radi. Liverpul je kiksirao pre pauze i ima dosta povređenih, dok je Arsenal konačno ustalio formu, no, mi ipak verujemo u keca.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Union Berlin - Hertha
ID: 5991077

 

Poslednji berlinski derbi, odigran u aprilu, okončan je remijem, dok su pre njega dominirali kečevi. Union u ovaj duel ulazi sa osme pozicije i sa željom da se pripremi za finiš takmičenja u grupi Lige konferencija jer još ima izvesne šanse da prođe dalje. Birajte keca ili GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara