Džo Pigot (Vimbldon)
Džo Pigot (Vimbldon)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Čarltonova je tuga pregolema

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.20. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 1. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA - LDV KUP | 18:30
Wimbledon - Charlton
ID: 5054496

Rivali će u predstojećoj sezoni nastupati u istom rangu takmičenja - Vimbldon je ostao član Lige jedan, dok se Čarlton preselio u nju iz Čempionšipa. Usudićemo se da zaključimo da su gosti i dalje malo uzdrmani eliminacijom, pa blagu prednost u ovom duelu dajemo Donsima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
ENGLESKA - LDV KUP | 20:00
Carlisle - Fleetwood
ID: 5054540

 

S obzirom na to da se nalaze u različitim ligama, ove dve ekipe najčešće su se susretale baš u ovom takmičenju. Minulih sezona nešto više uspeha u tim okršajima imao je Flitvud, koji je član Lige jedan i kojem ćemo i sada dodeliti ulogu blagog favorita, mada je i GG realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
Haka - Ilves
ID: 5054307

Haka se nalazi pri dnu tabele, ali je u poslednje vreme počela da osvaja bodove. Ilves stoji mnogo bolje nego protivnik, a prethodne sedmice pošteno je namučio Šemrok u utakmici kvalifikacija za LE. Kada se sve sabere, dvojka deluje najizglednije. Njihovi dueli su tvrdi.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
AUSTRIJA 3 CENTRAL | 19:00
Gleisdorf - Alerheiligen
ID: 5054178

Akteri ovog para novu sezonu započeli su pobedom i porazom, međutim, domaći imaju mnogo bolji bilans u međusobnim okršajima (pripala su im poslednja tri), zbog čega ćemo se usuditi da vam preporučimo keca. Ako se ne slažete sa nama, pokušajte sa dosta pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Honka - Hifk
ID: 5054312

Honka dobro stoji na tabeli, ali je pre nekoliko dana doživela ubedljiv poraz u kvalifikacijama za Ligu Evrope od danskog Orhusa (nije da je u pitanju bilo neko preveliko iznenađenje). Gosti su vezali tri prvenstvena poraza, a mi se dvoumimo između 0-2 i keca. Birajte golove.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 18:00
Derby - Sheffield Utd
ID: 5056181


Da, da, svesni smo da je Šefild Junajted član Premijer lige. Svesni smo i toga da je u minuloj sezoni igrao veoma dobro, do pred sam kraj kada je ušao u seriju poraza. Znamo i da Derbi nije uspeo da se domogne plej-ofa, no, pripreme su, igrači se čuvaju, pa se i vi pripazite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 4 ISTOČNI GOTALAND | 19:00
Rappe - Bromolla
ID: 5054828

I jedni, i drugi katastrofalno su počeli sezonu. Domaći su osvojili jedan jedini bod iz četiri utakmice koje su dosad odigrali, dok su njihovi protivnici zablistali na startu, zabeležili ubedljivu pobedu na gostovanju Karlshamnu, a zatim zaređali sa porazima. Gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 3 CENTRAL | 19:00
Stadl Paura - Wels A.
ID: 5054177

Da domaći nisu u petak doživeli katastrofu na Kup utakmici sa Austrijom Klagenfurt (7:1), verovatno bismo vas posavetovali da im poklonite poverenje u ovom duelu pošto su njihovi rivali prvenstvo počeli izuzetno loše. Ovako je verovatno mnogo mudrije da se opredelite za GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.32)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara