Milenković i Veljković protiv Brazila na Mundijalu
Milenković i Veljković protiv Brazila na Mundijalu

Predsednik Fjorentine: Bleki ostaje! Odbili smo sve ponude

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 12:45

Isto važi za Kjezu i Simeonea

Zaljubio se Dijego Čolo Simeone u Nikolu Milenkovića, nudio je Atletiko 35.000.000 evra, bio spreman da u posao uključi i Stefana Savića, ali i takvom gigantu rečeno je – NE.

Fjorentina je stavila tačku na spekulacije da bi ovog leta, posle sjajne premijerne sezone u Kalču i dobrih partija na Mundijalu, mogla da proda srpskog štopera. Popularni Bleki ima iza sebe godinu u kojoj se izborio za mesto u prvih 11 u klubu, sve je to ukrasio u državnom timu i postao tražena roba na evropskom tržištu, ali činjenica da je Viola s njim potpisala ugovor do 2022. ukazuje da ima velike planove sa Srbinom i da bi u predstojećoj takmičarskoj godini njegov potencijal mogla da razvije u smislu sportski rezultata, ali i da mu dodatno podigne vrednost.

Izabrane vesti

Isto važi za još dvojicu cenjenih igrača, Đovanija Simeonea i Federika Kjezu.
Cene u svetu fudbala su postale abnormalne i apsurdne, ali takvo je tržište danas. Za razliku od ostalih klubova mi ćemo naše bisere ipak sačuvati. U prilog tome informacija da smo odbili sve ponude za Kjezu, Simeonea i Milenkovića. Razlog je taj što želimo da poslujemo na zdravim nogama, kako bismo izbegli scenario nekih velikana“, ističe predsednik Ljubičastih, Andrea dela Vale, misleći na Milan, koji je zbog nepoštovanja finansijskog fer pleja na dve godine izbačen iz UEFA takmičenja.

Dela Vale nije pomenuo Atletiko, ali je iz njegovih reči jasno da su Jorgandžije slale ponude za nekadšanjeg defanzivca Partizana.
Za Milenkovića smo odbili ponude iz Španije. Baš kao i za Simeonea. Sačuvali smo tim, sko 85 odsto posla na planu dovođenja igrača je urađeno, a trener Stefano Pioli je zadovoljan“, istiće prvi čovek kluba iz Firence.

FOTO: Action images


tagovi

Nikola MilenkovićAndrea dela ValeLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara