{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Razlog - porodica
Preokret: Zlatan ne dolazi u Milan?

Čekao se samo trenutak kada će posao biti ozvaničen, sada ostaje veliko pitanje da li će se transfer Zlatana Ibrahimovića u Milan uopšte dogoditi.

 Zvuči gotovo neverovatno, ali izgleda da od Zlatanovog povratka u Milan nema ništa. Prve informacije pojavile su se tokom jutra u Italiji, a onda je ugledni švedski list Ekspresen objavio da je transfer propao i da Ibrahimović ostaje u MLS!

Razlog zbog kojeg Ibrahimović neće pojačati napadačku konkurenciju na San Siru je – porodica. Naime, njegovoj ženi i deci je lepo u Los Anđelesu i oni ne žele da se vraćaju u Evropu. Los Anđeles takođe planira da mu da ulogu „designated player“ u timu, što znači da bi njegova plata bila isključena iz klupskog seleri kepa (budžeta za plate).

Od nedelje će Galaksiju biti dozvoljeno da registruje i trejduje igrače, a prema prvim navodima Grad anđela napustiće Đovani Dos Santos i Romejn Alesandrini.

Ibrahimović trenutno zarađuje 1.500.000 dolara godišnje. Primera radi, Dos Santos dobija čak 6.000.000 dolara.

Zlatan je velika želja aktuelne uprave Milana, sve u sklopu velikog plana da se izgradi tim dostojan Lige šampiona. Sa njim i njegovim agentom Minom Rajolom obavljeno je nekoliko razgovora u poslednjih mesec dana. Transfer je praktično bio viđen, a sada...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×