Preponosni Klop: Ovo je ludo, imamo 60 bodova!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.01.19. | 19:00

Liverpulov strateg osetio olakšanje

Namučio se Liverpul protiv Kristal Palasa, morao dva puta da juri rezultat, ali je uspeo da iščupa tri boda u trileru sa sedam golova.

Iako njegovi izabranici nisu bili ubedljivi, Liverpulov strateg Jirgen Klop je veoma ponosan.
“Ovo je ogroman rezultat. Osećam ogromno olakšanje. Imamo 60 bodova što je ludo. To je strašna brojka. Zaista sam ponosan. Desile su se neke stvari koja nam nisu baš bile potrebne jer trenutno imamo manjak igrača. Srećom, imamo i nekoliko dana pauze za njihov oporavak, rekao je Klop posle meča.

Izabrane vesti

Nemac kaže da je očekivao težak posao protiv Palasa…
“Znali smo iz raznih razloga da će ovo biti teška utakmica. Kristal Palas tradicionalno igra dobro protiv Liverpula. Fizički su jaka ekipa i bilo je jasno da nas čeka nešto kao u prvom poluvremenu. Jako su dobri u kontranapadima i prekidima. Zaha je igrač svetske klase i kada uđe u situacije “jedan na jedan” onda ste u velikoj opasnosti. Ali moramo da ostanemo pozitivni. Gubiti sa jednim golom razlike nije nešto strašno. Samo je bilo potrebno da pobedimo u drugom poluvremenu i uspeli smo”.

Klop se posebno požalio na Palasove prekide.
“Pokušavali smo da kontrolišempo utakmicu, ali nismo imali dovoljno strpljenja. Oni nisu išli mnogo sa svoje polovine tako da smo pokušavali da iskoristimo baš malo prostora koji su nam ostavili. Imali su kontranapade i preko njih stizali do prekida. Mislim da je kod njihovog drugog gola bio faul nad Van Dajkom jer oni često prave žestoke blokove kod prekida. Imali smo sreće kod gola za 3:2, ali sa nekim prekidima koje su oni imali u nastavku. Bila je drama do kraja”, završio je Klop

I dvostruki strelac Mohamed Salah je zadovoljan sa tri boda.
“Iskreno, očekivali smo težak meč. Ali oni su baš igrali dobro i bili kompaktni. Na kraju, najvažniji je rezultat. Nije lepo primiti tri gola, ali moramo da nastavimo dalje. Moramo da budemo mentalno jaki. U teškom smo periodu i treba da ostanemo jaki”, istakao je Salah.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara