Presudio faktor Milojević: Milijaš ostaje u Zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 22:15

Ispunjena jedna od prioritetnih želja odličnog statega ovog leta

Kapitenska traka Crvene zvezde neće menjati vlasnika. Nenad Milijaš je ponovo pokazao odanost prema crveno-belom dresu i doneo odluku da i naredne sezone predvodi srpskog šampiona ka postavljenim ciljevima, saznaje MOZZART Sport.

Razgovori nisu bili nimalo komplikovani, jer su Vladan Milojević i iskusni prvotimac crveno-belih još tokom prošle sezone izgradili savršen odnos. Odlični strateg u kapitenu ima odličnog pomoćnika na terenu i van njega. U pitanju je fudbaler koji dobro zna šta znači dres Crvene zvezde, pa je njegova pomoć u svlačionici nemerljiva.

Izabrane vesti

Naravno, Milijašu nije trebalo mnogo vremena da se dogovori sa klubom, kao što nije svaki put kada se vraćao na najveći srpski stadion.

Rođenom Zemuncu ovo će biti jubilarna 10. sezona u crveno-belom dresu, gde već ima status žive legende. Tokom prošle sezone postao je fudbaler sa najvećim brojem nastupa u crveno-belom dresu u postbarijevskoj eri, a trenutno se nalazi na cifri od 243 zvanične utakmice. Prošle sezone zabeležio je 37 nastupa za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima i postigao dva gola.

Milijaš sutra sa ekipom putuje na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema za novu sezonu. Povratak u Beograd zakazan je za 21. jun, a dva dana kasnije sledi odlazak za Austriju, gde će biti odrađen završni deo priprema pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Action images


tagovi

Nenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara