Prijović blizu zlatne kopačke u Grčkoj, PAOK se oštri za osvetu u finalu kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.05.18. | 22:09

Solunski crno-beli ubedljivi protiv Platanijasa u poslednjem kolu Superlige

Fudbaleri PAOK-a pobedom su završili takmičenje u grčkoj Superligi, a Aleksandar Prijović potvrdio je da igra sezonu karijere. Solunski crno-beli su na svom stadionu pobedili Platanijas sa 3:0 u 30. kolu, a reprezentativac Srbije bio je dvostruki strelac.

Računajući sva takmičenja, Prijović je ove sezone dao ukupno 27 golova. U prvenstvu je dao 19 pogodaka, šest u kupu i dva u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Iako je PAOK praktično za zelenim stolom ostao bez titule prvaka posle incidenata na mečevima sa Olimpijakosom i AEK-om, za utehu mu ostaje činjenica da bi Prijović mogao da bude proglašen najboljim strelcem u Superlige.

Naime, sada ima dva gola više od Karima Ansarifarda iz Olimpijakosa koji u nedelju igra meč poslednjeg kola protiv Janjine.

Večeras je na stadionu Tumba u devetom minutu Dimitrios Pelkas doveo domaćina u vođstvo. Prijović je u 15. minutu duplirao prednost, a konačan rezultat postavio je u trećem minutu sudijske nadoknade.

PAOK će ipak imati šansu da sezonu završi sa osvojenim trofejem, pošto ga 12. maja u Atini čeka finale grčkog kupa sa AEK-om.

Foto: www.paokfc.gr


tagovi

PAOKPlatanijasAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara