Prijović: Niko neće biti motivisaniji od mene za Švajcarsku, ali Kostarika je za nas finale

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 10:58

Drugi napadač našeg tima ne želi mnogo o rivalu...

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Rusije)

Sećamo se vrlo dobro. Na premijeri prethodna dva Mundijala doživeli su minimalne poraze (Holandija i Gana). Posle toga sve je otišlo "u Honduras". Poučeni tim iskustvom izabranici Mladena Krstajića isključivo razmišljaju o Kostariki, mada ima onih koji grozničavo čekaju i "balkanski" obračun sa Švajcarskom.
"Kostarika je za nas finale. Radili smo analizu te reprezentacije. Znamo sve njihove vrline. Međutim, ne bih ja o tome. Ima u našem stručnom štabu boljih stručnjaka od mene koji se bave tim", poručio je Aleksandar Prijović.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Srbija prolazi grupu - kvota 2,15

Srbin iz Švajcarske već je počeo predigru za ono što nas očekuje u Kalinjingradu. Biće u njemu pomešanih osećanja, ali i mnogo motiva.
"Ima tamo mnogo Balkanaca. Biće to specijalni derbi. Tamo vrvi od ljudi sa ovih prostora koji su talentovani. Budite sigurni, ne postoji osoba koja je motivisanija od mene za tu utakmicu. Mnogo Švajcaraca mi je poželelo sreću. Igrao sam za njih, sad igram za Srbiju".

MOZZART KVOTE
Prijović će biti starter bar na jednom meču u grupnoj fazi - kvota 3,20

Napadač PAOK-a kaže da će u nedelju odigrati možda i najvažniju utakmicu u karijeri. I pored toga što je postigao gol vredan plasmana na Mundijal.
"Taj pogodak protiv Gruzije ostaće mi večno u sećanju. Mnogo mi je drag. Doprineo je da uživamo u ovom trenutku i igramo za naciju. Verujem da ću protiv Kostarike dati ponovo gol".

Slično je rezonovao i mladi Marko Grujić, mada je on dodao kako očekuje defanzivno stabilnu Srbiju već od nedelje.
"Selektor nam je bio veliki štoper. Ubeđen sam da ćemo biti pravi u defanzivnim pomeranjima. Znamo gde smo, osam godina je prošlo od našeg poslednjeg učešća na Mundijalu. Sećam se da sam bio još u osnovnoj školi", kazao je Grujić pre nego što se zajedno sa Prijovićem uputio na trening.

Dobra vest glasi da su zajedno sa ostalima radili i lakše povređeni Aleksandar Mitrović i Adem Ljajić. Dakle, nema više bojazni da neće biti spremni za Kostarikance... 

Foto: MN Press


tagovi

Rusija2018Marko GrujićAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara