Komentari na vest

Prodaja Čelsija ipak neizvesna, britanske vlasti još čekaju garancije od Abramoviča

T

TP-1

pre oko 2 godine

Roman je lud covek ako ovo dozvoli. Treba da minira sve i kaze evo vam klub,u pepulu bio,u pepelu vam ga vracam. Daj malo dostojanstva!!!
A

ABRAkadabra

pre oko 2 godine

Ja da sam Roman, ugasio bih klub ako je to moguće. Pa neka idu dođavola i englezi i njihova politika. Čovek ulagao svoj novac u klub dve decenije. Blokirali mu gradnju novog stadiona, blokirali mu renoviranje postojećeg, zabranili mu transfere preprošlog leta(Siti samo neka sitna novčana kazna, psg nikakva kazna), zabranjen ulazak u Britaniju do daljnjeg i na kraju iskorišćavanje Ukrajine za nelegalno otimanje kluba. Pa sramota da ne može biti veća. Čovek je bukvalno sve što je mogao osvojio, a biće oteran kao AKTUELNI EVROPSKI I SVETSKI ŠAMPION!!! Šta reći više!?
s

svaka ti cast

pre oko 2 godine

Druze nikad se nisam snikim ovako slozio ki na tvoj komentar! Svaka ti na mestu i ja bi ugasio Klub i sve rasprodo sta postoji. Sramota sta rade coveku koji je od prosecnog Kluba napravio Imperium!!
H

Halfar

pre oko 2 godine

Nek proda celu ekipu, Stadion, trening centar, lopte, golovi, ma I kasike iz kuhinje. I onda Neka uzme svoje pare I Tek tada neka GA proda za 1 Rubel. Ako vec hoce da GA sruse onda Nek I Klub ide za njim.
G

Gost133

pre oko 2 godine

Pa jel prodat ili ne prvo ste rekli da pa sad ne
C

Cccc

pre oko 2 godine

Ja da sam vlasnik Čelsija odnosno Abramović nikad na tako nesto nebi pristao a ako pravde i zakona postoji na ovom svetu nikad mu ga ne mogu otet legalno.