Komentari na vest

Prodaje bitnije od finala Lige šampiona: Borusija mora da krati budžet, idu Rojs, Mukoko...

M

Mitrandir

pre 10 dana

Paradoks je da su njima ovaj uspeh doneli totalno neplanirani igrači kao Filkrug koji je doveden kao zamena za Halera koji je imao rak tesitsa. Taj momak je igrao drugu ligu do 28-29 godine života, onda veteran Humels koji je bio skroz otpisan mada nekad dobar igrač, Sančo kao suvišan u Junajtedu itd. Možda prvi put da imaju iskusnu ekipu gde nije jedini cilj da se prodaju i promovišu mladi igrači i gle čuda eto rezultata. Meni je ovaj tim Borusije totalno atipičan za njih, deluje mi kao tim koji bi recimo Vladan Milojević sastavio da ima više para. Nisam siguran da je to bio plan, već je stvar više iznuđena jer su prvi put možda i promašili sa mladim igračima kao što je Mukoko ili Reina koga su prodali mislim zimus.
A

Alooooo

pre 10 dana

Kakav tekst. Kao nemaju para moraju da prodaju. Ne ne moraju ! Nego zele ! Jer ti igraci ne opravdavaju plate. Rojs 34 godina, ovaj mali crnac sa laznim papirima 6m godisnje. Znaci nista posebno. Ne moraju da prodaji sto ne zele. Ovo zele jer je cisto razumno . Ali dobae naslov
J

Jan Matsen

pre 10 dana

"Hoće takođe da produži i ugovor sa 22-godišnjim levim bekom Janom Matsenom." Kako mogu da produže ugovor sa njim kada on nije njihov igrač? Ljudi, on je iz Čelsija došao na pozajmicu...

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Pa svi ovi što hoće da prodaju neće se odraziti na kvalitet tima.
Š

ŠkoDra

pre 10 dana

Prva meta Dortmunda biće Serhou Guirassy koji bi Hallera stavio na teransfer listu. Justin Lerma je već kupljen. Pored Rojsa i Humelsa vrlo je realno da ode Malen. Vrlo teško će zadržati Matsena. Pored Kela i Rikena vraća se i Sven Maslintat koji je pronašao bisere poput Levandovskog, Kagave, Obamejanga, Dembelea, Humelsa i dr.
K

Komakoma

pre 10 dana

Borusia zaradi od prodaje karata godišnje toliko
T

Teniser

pre 10 dana

Pa zar tamo nema neki penzioni fond da kapne neku paru, ili neka banka da otpise dug? Ili mozda niko iz uprave nema DR. titulu ?
J

Juventino10

pre 10 dana

Samo da im je krasti. Zbog ovog ne mogu smisliti njemce i Bundesligu. Presto sam davno navijat za bvb. Njemacka je ko balkan, sve pokradoše, čim je državno kradi.
S

Staaa

pre 10 dana

Ti pricas napises takav komentar i potpises se kao tifoz juventusa serijasa b zbog malverzacija
t

tampiii

pre 10 dana

Koliko znam, sa matsenom ne moze da produzi ugovor, jer ugovira i nema. Decko je na pozajmici iz Celsija, mogu jedino da ga otkupe
r

roni

pre 10 dana

pa gde su pare?samo od ulaznica uzmu minimum 50 mil godisnje a gde su sponzori,bundesliga,liga sampiona, tv prava?to je bez prodaje minimum 250 mil godisnje znaci kad se pokriju plate i premije ostane minimum 70 mil za transfer.gde su pare?
S

Slanina

pre 10 dana

Plate strucnog staba, ekonoma, tetkica, odrzavanja stadiona, terena, putovanja, razni drugi troskovi. Pa i na FM imas te stvari.
D

Da li?

pre 10 dana

Kako nemaju Borusia ima pun stadion svaki mec 80 000 gledalaca, za sezonu odigra oko 25 ili vise domacih meceva, s obzirom da su njima najskuplje karte čini mi se da je najeftinija oko 80eura po meču, dodje se do brojke da od ulaznica zarade preko 150 miliona, plus gdje su zarade od dobrih plasmana, sponzora, tv prava?
Z

Zvezde le

pre 10 dana

Ovi došli do finala LS i moraju da prodaju a mi zauzeli visoko 32 mesto i pored 40 igrača u timu mi i dalje dovodimo hahaha, nije ni čudo što nas je Terza proglasio Srpskim Bajernom.
E

Eseks

pre 10 dana

Neke stvari mi prosto nisu jasne..Stadion im je uvek pun a karte sigurno nisu jeftine..Dresove isto sigurno lepo prodaju kao i ostale suvenire..Prodaja igraca medju najjacim u evropi..Gde su sad sve te pare od Halanda,Sanca,Belingema i ostalih igraca,pa ulaznice,marketing,pa pare od lige sampiona..
N

Navijac88

pre 10 dana

Pa nešto su i kupili Ale 50 m. Malen 31m plate troškovi. Pare od Halada su u 3 rate za Belingema neznam a u Nemačkoj nema dodjem ti već raspolazes sa onim što je na računu.Sto se tice ulaznica Borusija ima 55 hiljada pretplatnih karata po povlašćenim cenama tako da ni ta matematika nije dobra .
g

glupost

pre 10 dana

odlaskom Rojsa dovi ce dva nova. Koliko igraca imaju na kaljenju itd.. 165 miliona je sumanuta cifra za plate igraca..Plus svi ostali u klubu .. Jednostavno treba smanjiti tolike plate na globalnom nivou ili barem zamrznuti..bolesno ...
D

Dejan Savićević

pre 10 dana

Dal je moguće da ih pojedine fudbalere Borusija Dortmund kao klub afirmiše i napravi od njih klasu a da u celom tom prosecu taj isti klub ne napravi neki ugovor po kojem ima pravo da pojedinom igraču promeni izlaznu klauzulu ili da ti fudbaleri zaista su kao prostitutke pa da nemaju osećaj da na primer u odeđenom trenutku produže ugovor i samim tim dođe do promene izlazne klauzule. Kakva je logika prodati Halanda za 60 miliona ili u ovo slučaju sati Mukokou platu od 6 miliona a prodati ga za 25 miliona jer mu je takva izlazna klauzula?! Znači strašno!
M

Mukoko

pre 10 dana

Je provalijen da je djed izasla krstenica u javnost