Komentari na vest

Prokletstvo se nastavlja: Obamejan nije više kapiten Arsenala, jer je išao da se tetovira usred sezone

d

djalminha

pre preko 2 godine

edegard ne moze biti kapiten jer nije ni najstandardniji igrac a i jos uvek se trazi u timu,igra mnogo bolje nego ranije....a ramzdejla ocekujem ubrzo kao prvog golmana reprezentacija a sada sigurno i nezamenljivog na golu arsenala....nadam se da ce dugo ostati jer ima sve world class kvalitete....za mene najbliza opcija kapitenu...mozda prerano jer tek dosao,ali obzirom da iskusnijima isticu ugovori ili su na izlaznim vratima,ja glasam za ramzdejla.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Sve je počelo Vengerovom prodajom Patrika Viere. Arsenal 15 godina ne može da nađe kapitena koji je dostojan njemu. Svaki kapiten od tad je ili tražio da bude prodat ili je smenjen od strane kluba.

agli-kojot

pre preko 2 godine

Nažalost takvih talenata je sve više i više. Ovaj se tetovira umesto da ide na trening, Pogba se javlja treneru iz Dubaija da nije spreman. U šta se fudbal pretvorio...
s

sg018

pre preko 2 godine

Odegard je dobar, dosta igra zavisi od njegove inspiracije ali ajde da se ne opecemo kao sa Ozilom(visak Reala). Gabrijel raste i borben stoper za buducnost. Ali Remzdejl je zasluzio. Ponasanjem, igrama i plus je Englez. Ne ide da kapitenska traka ode na ruku nekom šiptaru posle svih skandala ili tamo nekom Gaboncu. Pa cak Saka i Smit Rou jer su deca kluba i time cemo ih ubediti da ne menjaju klub. A ne da nam svi ti perspektivni igraci posle dve dobre sezone osvajaju titule(Sanja, Klisi, van Persi, Fabregas, Oks..) ARSENAL treba da se bori za trofeje a ne da bude razvojni pogon
Đ

Đladost

pre preko 2 godine

Kapitena nek traže među mladim igračima, jer sve što valja u Arsenalu je isključivo među mladim fudbalerima, tinejdžerima maltene. Sve što ima preko 25 godina u Arsenalu je za Sautempton ili Čempionšip. Osim možda Partija.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Prodati ako hoce iko. Lakazet svakako nece produziti ugovor. I onda sve pare i adute baciti na Vlahovica, dati astronomsku platu, obecati i ispuniti sta god pozeli. Imas napad za minimum 5-6 sezona, Smit, Saka, Odegard, Martineli, Vlahovic...niko iznad 23 godine, a ima i brzine i snage, pa i iskustva za te godine. Jos jedan spic onda kao alternativa, vratiti Salibu sa pozajmice i nekog umjesto Dzake i El Nenija i to je to.. Zvuci previse, ali to je samo 3-4 nova igraca, a klub kao Arsenal koji je uz to i prepun novca moze to bez problema iskesirati..
l

lol876

pre preko 2 godine

važi što će duća u ovu leblebiju od kluba, da želi da se bori za izlazak u evropu ostao bi u fiorentini...
T

Triumff

pre preko 2 godine

Remsdejl pa 10 mesta prazno. Retko je videti u danasnjem fudbalu nekoga sa takvom emocijom i energijom za svoj klub. Treba ceniti i Gabrijela, ide glavom na kopacku, Tirni isto daje sve od sebe, ali unistise ga povrede, tako da nije za kapitena jer je odsutan polovinu svake sezone. Ali dzaba opet ce Dzaka biti kapiten.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ne lupajte, Arsenal ima problem sa kapitenima u poslednje 2 sezone, šta je pre toga falilo Van Persiju, Anriju, Fabregasu, Kazorli?
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Anri tražio da ode jer je video da sa decom ne moze da osvoji titulu, Fabregas hteo da se vrati u Barsu, Persi tražio da bude prodat jer klub nije hteo da dovede pojačanja i bude konkurentan u pl. Za ove igrače imaš intervju o tome zašto su otišli.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Retko glup igrac, kako su ga godine stigle i kako je izgubio na brzini vreme je pokazalo svoje da nista drugo nije imao sem brzine.. Arsenal tako pravi glupe poteze i srozava sebe kao klub da je to neverovatno, Obamejang,Dzaka,Ozil...
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

Ozil je u Arsenalu bio strasan igrač, najbolja 10-ka modernog fudbala
G

Gost300

pre preko 2 godine

Za kapitena Tirni,Gabriel ili Ramzdejl,kakav crni Odegard
G

Gost123456

pre preko 2 godine

Може ли ко овом новинару рећи да се не пише разреЖио?!
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Zaista treba da budeš genije u glavi da uradiš ovakvu glupost.
G

Gunner93

pre preko 2 godine

Odegard iako igra dobro u poslednje vreme, nije za kapitena. Ramsdejl iako je mlad pokazuje ozbiljan autoritet. Kao i Gabrijel.