Promene u Borči: Mojsilović trener, Dejan Milovanović u UO

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.19. | 11:11

Cilj - opstanak

Novi zadatak za Stevana Mojsilovića. Trener koji je prošpartao Srbiju uzduž i popreko opet se latio zahtevnog posla, da spasava nekadašnjeg superligaša – BSK iz Borče. Klubu iz beogradskog predgrađa nikako ne ide ove sezone, pokušavao je Dragan Mučibabić, potom i Predrag Pejović, međutim, ideja je da se ka opstanku u Srpskoj ligi „Beograd“ krene sa proverenim strategom.

I sa novim licem u rukovodstvu, pošto talas promena kraj leve obale Dunava podrazumeva i imenovanje nekadašnjeg veziste Crvene zvezde, Dejana Milovanovića, u Upravni odbor.
Stevan Mojsilović je novi šef stručnog štaba, saradnike će da izabere u narednih nekoliko dana. Dejan Milovanović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde u sezoni 2006/07 nije želeo nikakvu funkciju, već samo da bude član Upravnog odbora. Svakako će nam u finansijskom delu pomoći da BSK ne posrće ili da nam nešto ne nedostaje. Ideja je bila moja, a dogovor smo u dve reči postigli“, pojasnio je Jovan Vasić, direktor BSK-a, za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Borčanci su trentno u zoni ispadanja, nalaze se na 13. mestu u konkurenciji 16 klubova, a najavljen je dolazak trojice ili četvorice novajlija.

FOTO: Star sport


tagovi

BSK BorčaStevan MojsilovićDejan Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara