Danijel Džejms
Danijel Džejms

Promocija na Old Trafordu i odmah plata od 4.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 16:49

Ugovor na pet godina

U danu kada su se oni najvatreniji navijači poverovali u tabloidne napise da bi Mančester junajted mogao da trampi Pola Pogbu za Paula Dibalu promovisano je i prvo zvanično pojačanje na Old Trafordu. Doduše, ni izbliza tako atraktivno, ali bitno je da se krenulo. Mančester junajted je potpisao petogodišnji ugovor sa Danijelom Džejmsom, uz opciju da se saradnja produži na dodatnu sezonu.

Transfer 21-godišnjeg velškog reprezentativca je prema ranijim izveštajima vredan 17.000.000 evra, mada sad neki pišu i obeštećenju od 19.000.000. 
Danijel je zanimljivo mlado krilo, veoma vešto, sa vizijom, izvrsnom brzinom i dobrim radnom etikom. Imao je sjajnu sezonu u Svonsiju, a ima i sve atribute da uspe u Mančester junajteu. Oduševljeni smo što je došao“, rekao je šef struke Crvenih đavola Ole Gunar Solksjer.

Izabrane vesti

Sam igrač je egzaltiran.
Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu. Izazov kojim se unapred radujem.  Mančester junajted je savršeno mesto za mene da nastavim da se razvijam kao igrač. Neverovatno sam ponosan, cela moja porodica je, žao mi je samo što otac nije dočekao da podeli sa nama ovo iskustvo. Jedva čekam da počnem da radim sa Oleom. On hoće mlade, gladne igrače i nadam se da sam jedan od takvih“, rekao je Džejms, koji će u Junajtedu zarađivati 67.000 funti nedeljno, odnosno oko 4.000.000 evra po sezoni.

Što se tiče zanimljive glasine o trampi Pogba – Dibala, za sada tu nema pouzdanijih izvora koji potvrđuju priču, ali se od ranije zna da Juve hoće nazad Francuza i da bi rado spustio njegovu cenu time što bi u ceo posao uključio neke od igrače koji su simpatični Junajtedu. Dibala jeste jedan od takvih, pa ova spekulacija – a jeste još spekulacija – nije baš ni toliko neverovatna.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara