Propala sezona Mančester Junajteda, Matić traži još pojačanja za Murinja

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.05.18. | 16:41

Šta to još treba Murinju da bi napravio konkurentan tim u borbi za trofeje?

Sezona bez trofeja za Mančester Junajted i Žozea Murinja. Sezona posle koje bi neko na Old Trafordu trebalo da stavi prst na čelo.

Gradski rival Siti slavi titulu, istorijski rival Liverpul je u finalu Lige šampiona, a Murinjov bivši klub Čelsi mu je juče posuo so na ranu u finalu FA Kupa. U Ligi šampiona ga je na Old Trafordu izbacila Sevilja koja u tom periodu nikoga nije mogla da pobedi. Uloženo je blizu 200.000.000 evra u pojačanja poput Lukakua, Matića, Lindelefa i Sančeza da bi igrač sezone bio golman De Hea?!

Izabrane vesti

Jasno je da ovom sezonom niko u Mančester Junajtedu ne može da bude zadovoljan. Pogotovo što Junajted u dva najjača takmičenja nije bio konkurentan u borbi za trofej.

Šta je rešenje za takvu situaciju? Još pojačanja!

Tako misli jedna od retkih svetslih tačaka u Murinjovom timu - Nemanja Matić.
„Mislim da bi sa još nekoliko dobrih pojačanja mogli da se borimo za titulu. Siguran sam da će tako i biti“, kaže Matić.

Matić i Murinjo nisu uspeli da se u finalu FA Kupa raduju protiv bivšeg kluba Čelsija iako su bili favoriti.
„Ne znam gde smo pogrešili. Napravili smo jednu grešku i primili gol. Ali to je fudbal... Igrali smo dobro 90 minuta. Nisam razočaran jer samo dali sve od sebe, ali smo igrali protiv veoma organizovane odbrane. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristili, a da bi pobeđivali u fubalu, poterebno je da dajete golove“, kaže Matić.

Sezona je gotovo, sada kreće prelazni rok. Na Old Trafordu se očekuju brojni dolasci i odlasci, a Matić je jedan od retkih čije mesto u timu je blindirano. Murinjo će tražiti pojačanja na štoperskim, bekovskim i pozicijama u veznom redu. A ako ode Marsijal, moguć je i dolazak još jednog napadača.

(FOOT: Action images)


tagovi

Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara