Prštaće u zemlji lala

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.18. | 14:00

Ajaks mora da dobije ako misli da pobegne NEC-u

Nije potrebna bogzna kakva pamet i kladilačko iskustvo da uvidite sledeće: druga holandska liga ume da bude i te kako isplativa. Glavna asocijacija na ovaj šampionat su golovi, a s obzirom na to da večeras na programu preostala dva meča Eredivizije, zaista bi bila šteta ne staviti ih na tiket.

NEC nastavlja da diše za vratom Ajaksu II, ali ako Kopljanici večeras slave protiv Osa, opet će otići na plus tri. Osim keca, mogli biste da porazmislite o golovima. Zašto? Za početak, mečevi Ajaksa su najefikasniji u prvenstvu, jer na njima prosečno pada skoro četiri gola!

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 1630 HOL 2 Ajax II - Oss ug 4-6 2,05
Ukupna kvota2,05

Dalje, Ajaks, logično, može da se pohvali i najboljom ofanzivom sa skoro dva i po postignuta pogotka po meču, za šta je "glavni krivac" supertalentovani Kolumbijac Zander Mateo Kasijera koji je dosad 14 puta matirao protivničke golmane.

Još uvek razmišljate da il gađate vatromet golova na ovom meču?

Os prosečno prima više od gola i po, na 67 odsto mečeva ove sezone igrao je 3+, a Ajaks na 83... Usudili bismo se da ovde predložimo 4-6 golova.

Još jedan meč o kojem biste mogli da porazmislite je PSV II - Den Boš. I ovde se očekuje lagan kec. PSV je trijumfovao na tri protekla susreta sa ovim timom, a na svakom su prolazile i kombinacije 1&3+ i 1&GG. Den Boš nije uverljiv na strani, tako da je kec izgledniji.

HOLANDIJA 2

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analizaHolandija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara