Prva puška Afrike ima problema sa vizom

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.11.18. | 09:25

I zato Abdul Razak Fiston ne može da pomogne danas Kabiliji u borbi za vrh tabele šampionata Alžira

Najtrofejniji fudbalski klub iz Alžira Kabilija neće moći da računa na usluge Abdula Razaka Fistona, internacionalca iz Burundija, na naredna dva ligaška meča. Razlog je problem sa vizom.

Naime, najbolji strelac selekcije Burundija u istoriji odazvao se nedavno pozivu nacionalne selekcije za meč sa Južnim Sudanom u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija, ne sluteći da će posle susreta imati problema da se na vreme vrati klupskim obavezama. Fiston je sprečen da danas pomogne svom timu u napad na vrh, a očekuje se da propusti i duel sa Bordž Bouom u petak veče. Biće to veliki defekt za Kabiliju, koja punih deset godina čeka da se ogrne šampionskim lovorikama. Popularni Kanarinci trenutno za liderom USM Alžirom zaostaju sedam bodova, uz meč manje, ali i čitavom polusezonom da preokrenu situaciju.

Izabrane vesti

Fiston je prva puška ekipe sa tri pogotka ove sezone, a potpuno je eksplodirao u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat. Deli prvo mesto na listi strelaca sa Nigerijcem Odionom Igaloom sa šest pogodaka i vuče Burundi ka istorijskom plasmanu na Afrički kup nacija. U petak je Južnom Sudanu četiri puta smestio loptu u mrežu.

Nema sumnje, u taboru branioca titule Konstantina zadovoljno trljaju ruke posle informacije da Fiston nije na raspolaganju, ali je već sada jasno da od odbrane krune mogu da se pozdrave. Štrumpfovi se nalaze u seriji od sedam ligaških mečeva bez pobede, a na osam od prethodnih 12 gostovanja nisu dali gol.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:45 3863 ALŽ 1 Kabylie - Constantine ug 0-2 1,53
Ukupna kvota1,53

ALŽIR 1 - ZAOSTALI MEČ 12. KOLA

Ponedeljak
17.45: (1,95) Kabilija (3,20) Konstantin (3,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Alžir 1sportsko klađenjeKabilija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara