©Starsport
©Starsport

Prvi rastanci u Subotici: Obradović i Mijatović napustili Spartak

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 18:18

Dvojac napadača u potrazi za novom sredinom

Početak decembra doneo je prve zimske promene u igračkom kadru Spartaka s obzirom na to da su sporazumnim raskidima superligaša iz Subotice napustili Marko Obradović i Milenko Mijatović, dvojica napadača koja su dresove Plavih golubova zadužili uoči aktuelne sezone.

Iskusni Obradović, imao je značajnu ulogu u Spartaku tokom prethodne polusezone, posebno u prvim mesecima kada je doprineo zapaženim rezultatima kluba sa dva gola i tri asistencije, međutim na kraju jeseni tokom koje je upisao minute na 17 zvaničnih susreta odlučio je da se otisne u potragu za novom sredinom.

Izabrane vesti

Centarfor rođen 1991. godine, put je gradio kroz škole Zemuna i Partizana, a pre izazova u dosadašnjem klubu igrao je između ostalog za Eupen, Radnik iz Bijeljine, Aktobe, Enisej, beloruski Torpedo i Nefči.

Sa druge strane, mladi Mijatović ostao je bez konkretne prilike da se dokaže u Spartaku u čije je redove stigao iz Feniksa. Đak Inđije iz klase 03, nije odigrao zvaničnu utakmicu za Golubove, na tri superligaška duela našao se u protokolu, ali je ostajao na klupi svih 90 minuta.

Podsetimo, posle 19 kola Mozzart Bet Superlige Spartak ima učinak od četiri pobede, šest remija i devet poraza, te sa 18 bodova zauzima 12. poziciju, a uz Obradovića i Mijatovića za poziciju centarfora tokom jeseni konkurisao je i Srđan Hrstić.



tagovi

Marko ObradovićSpartak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara