Stadion Čair (©Starsport)
Stadion Čair (©Starsport)

Prvo evropsko odlaganje u Mozzart Bet Superligi – Radnički pomera termin utakmice s Kolubarom

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 13:28

Uprava Superlige izaći će Nišlijama u susret

Tradicija se nastavlja i ovog leta, što i ne treba da čudi jer je dala rezultat i pomogla usponu Superlige na 11. poziciju na Uefinoj rang listi. Bodove su doduše uglavnom osvajali beogradski večiti rivali, ali sada su se i na Čairu naoštrili da nešto urade u Evropi zbog čega je na adresu Mozzart Bet Superlige stigla molba Radničkog da se odloži njihova utakmica sa Kolubarom.

Radnički će naime na utakmicu s Gzirom junajted na Malti, pa i nazad, putovati redovnom avionskom linijom, ne čarterom, zbog čega će se kasno i vratiti u Srbiju. A kako, budimo realni, nema preterano velike šanse da se domogne baš grupne faze Lige konferencije onda će im uprava takmičenja lako pronaći naknadni termin na jesen.

Izabrane vesti

Direktor takmičenja u Mozzart Bet Superligi Aleksandar Pivić zato će verovatno izaći Radničkom u susret, pa će meč biti odigran naknadno.

Pivić je inače već odredio termine trećeg kola Mozzart Bet Super lige i prvi put smo ove sezone dobili i utakmice u terminu od 18.55. U tom terminu će Mladost ugostiti Crvenu zvezdu u subotu, te Čukarički ekipu Napretka u nedelju. Derbi kola igraće se u subotu od 21 sati kada će Partizan biti domaćin TSC-u.

MOZZART BET SUPERLIGA, TREĆE KOLO

Petak, 22. jul

20.00: Javor – Novi Pazar

Subota, 23. jul

18.55: Mladost – Crvena zvezda

21.00: Radnik – Radnički 1923

21.00: Partizan – TSC

Nedelja, 24. jul

18.55: Čukarički – Napredak

21.00: Vojvodina – Spartak

21.00: Voždovac – Mladost GAT

Verovatno se odlaže

Kolubara – Radnički


tagovi

Mozzart Bet Superligaaleksandar pivićRadnički NišKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara