Maksimilijan Egeštajn
Maksimilijan Egeštajn

PSŽ je očajan, PSŽ nema gde - još 30.000.000 za vezistu iz Nemačke

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.01.19. | 17:10

U igri je i Tijago Mendeš iz Lila...

Napeto će biti poslednjeg dana prelaznog roka na Parku prinčeva. Svecima se žuri da do ponoći dovedu još jednog veznog fudbalera pošto im Leandro Paredes (Zenit, 47.000.000 evra) očigledno nije dovoljan. Kako je dogovor sa Evertonom oko Idrise Geja vrlo daleko, odgovorni u taboru šampiona Francuske okrenuli su se alternativi i to fudbaleru iz Bundeslige.

Izabrane vesti

Kultur PSŽ donosi informaciju da su u toku pregovori sa Verderom oko dovođenja Maksimilijana Egeštajna, 22-godišnjeg veznog fudbalera i dragulja kluba sa Vezera, koji je eksplodirao u zelenom dresu u protekle dve sezone. Tomas Tuhel sigurno je upoznat s kvalitetima mladog veziste koji može da igra na nekoliko pozicija u timu i u ofanzivi i defanzivi, a posebno se istakao prošlog vikenda u remiju sa Ajntrahtom kada je postigao sjajan gol i pride pogodio stativu.

Egeštajn ima ugovor sa Verderom do juna 2020. godine, a nedavno su iz njegovog okruženja stizale informacije da se nada pozivu Bajerna čiji bi dres voleo da obuče u dogledno vreme. Ipak, mogao bi lako da napravi iskorak u karijeri znatno ranije nego što se nadao, pošto postoji interesovanje za fudbalera koji je kao mladi reprezentativac zabeležio 11 nastupa i gol u dresu Nemačke.

Navodno, dogovor sa zastupnicima fudbalera neće biti teško naći, veći je problem sporazum sa klubom što će biti teško u poslednjim satima prelaznog roka. Verder traži 30.000.000 evra. 

Egeštajn je ove sezone zabeležio 21 nastup i postigao šest golova uz dve asistencije za 1.872 minuta na terenu.

Pored Nemca, Parižani se navodno zanimaju i za defanzivnog vezistu Lila Tijaga Mendeša, ali i dalje nisu poslali konkretnu ponudu na adresu Doga. Fudbaler je spreman za selidbu u Pariz, ali su Sveci na potezu. Vremena je sve manje...

Foto: Reuters


tagovi

Maksimilijan EgeštajnZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara