PSŽ naciljao Lobotku

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 12:07

Otkupna klauzula 40.000.000 evra

Pari Sen Žermen se na čudesan način izmigoljio ruci pravde. UEFA kaže da je poslovanje Svetaca bilo u granicama "korektnog", te oni neometano mogu da nastave da se pojačavaju. 

Kako javljaju brojni francuski mediji klub iz Pariza pikirao je pojačanje na mestu zadnjeg veznog. Radi se o Stanislavu Lobotki, 23-godišnjem Slovaku koji predstavlja možda i najveću senzaciju protekle sezone u Primeri. Momak je odigrao svih 38 utakmica za Seltu i za njegovo "zdravlje" prvo se raspitivao Napoli, ali posle maltene gotovog angažovanja Ruiza Penje iz Betisa za 30.000.000 evra, Italijani su otišli u drugi plan.

Izabrane vesti

Navodno, broj jedan kada je u pitanju naredna meta Svetaca sada je Lobotka

Slovak je zimus potpisao novi ugovor sa klubom - kako dobro nanjušen posao - a po njemu otkupna klauzula podignuta je je na 40.000.000 evra. Ko god bude hteo da uzme Lobotku bez konsultovanja njegovog aktuelnog kluba, moraće dakle dobro da iskešira. 

Lobotka igra na mestu zadnjeg veznog, a to bi mogla da bude deficitarna pozicija u Pari Sen Žermenu ukoliko Rabio ode, što u klubu planiraju, kao i ukoliko bi kojim slučajem Marko Verati odlučio da napusti Pariz. A o tomre se govori već duže vreme....

Foto: Action Images


tagovi

stanislav lobotka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara