PSŽ se preko Luke Jovića sveti Barseloni

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.19. | 19:57

Francuzi imaju neraščišćene račune sa Špancima

Daleko je još letnji prelazni rok, ali već imamo njegovu prvu zvezdu – Luku Jovića! Mladi srpski golgeter nije samo igrač koji je interesantan vodećim evropskim klubovima, već je sada i „oruđe“ osvete koju Pari Sen Žermen kuje protiv Barselone.

Nije više nikakva tajna da je Luka Jović želja broj 1 katalonskog giganta za junski prelazni rok. Njegova cena se kreće između 50 i 60 miliona evra. Međutim, Pari Sen Žermen je rešio da pomrsi konce Barselone i u glavnom gradu Francuske bi bili najsrećniji kada bi Srbin završio bilo gde drugo, samo ne na Nou Kampu.

Izabrane vesti

Kako tvrdi katalonski Sport, PSŽ je prividno ušao u trku za kupovinu Luke Jovića i Matijsa de Lihta, iako istinski nema nameru da kupi ovu dvojicu igrača. Plan Svetaca je da dižu u nebo obeštećenje za Srbina i Holanđanina, samo da bi naterali Barselonu da se što više potroši.

Kao deo igre, pojavljivaće se priče kako je Luka Jović prva želja trenera PSŽ-a Tomasa Tuhela, da bude naslednim Edinsona Kavanija, koji je na pragu odlaska sa Parka prinčeva.

Parižani su besni na klub sa Nou Kampa zbog Frenkija de Jonga, koji je izabrao, pored svih ponuda, da ode iz Ajaksa u Barselonu, kao i zbog Adrijana Rabijoa, koji je odbio da produži ugovor sa francuskim prvakom, da bi, navodno, otišao u Kataloniju kao slobodan igrač. Mada, uopšte nije sigurno da će Rabio završiti u Španiji...

A, odnosi čelnika dva kluba nisu bili ni pre toga na nekim nivou, zbog načina kako je PSŽ odveo Nejmara iz Barselone.

 (FOTO: Reuters)


tagovi

Luka JovićPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara