Pujol: Nejmar u Realu? To je realno!

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 17:05

Nema mnogo igrača koji su prešli tu “crvenu liniju” i zaigrali za oba španska giganta. Uostalom, Portugalcu Luisu Figu navijači Barselone još nisu oprostili prelazak u kraljevski klub

Sve se više i češće priča o mogućnosti da Nejmar obuče dres madridskog Reala i to samo godinu dana nakon što je iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen. Bivši dugogodišnji kapiten Katalonaca Karles Pujol kaže da mu deluje kao realna opcija da Nejmar dođe u kraljevski klub s tim da je veliko pitanje da li će Sveci pristati da ga puste.

Parižani su za brazilskog asa letos platili 222.000.000 evra, a Florentino Perez je navodno spreman da za Nejmara izdvoji i do 300.000.000 evropskih novčanica.
“Da, mislim da bi mogao da ode u Madrid. Ne vidim nikakav problem sa tim. On je profesionalac i sve je moguće. Biće Nejmaru teško da napusti PSŽ, jer su potrošili mnogo novca na njega”, naveo je Pujol u razgovoru za brazilske medije.

Izabrane vesti

Nema mnogo igrača koji su prešli tu “crvenu liniju” i zaigrali za oba španska giganta. Uostalom, Portugalcu Luisu Figu navijači Barselone još nisu oprostili prelazak u kraljevski klub.

Pored Reala kao opcija za Nejmara koji je navodno sve nezadovoljniji u Parizu, stidljivo se pominjao i Mančester Siti.

Sa druge strane, brazilski novinari su pitali i kapitena Pari Sen Žermena koji je ubeđen da će Nejmar ostati u klubu. Inače, čelnici PSŽ-a, izvršni direktor Naser al Kelaifi i sportski direktor Antero Enrike posetili su Nejmara u Brazilu gde se oporavlja od operacije pete metatarzalne kosti. Oni su razgovarali o planovima za budućnost.

U prvoj sezoni u Parizu, Nejmar je odigrao 30 mečeva i dao 29 golova, a povredio sa ne derbiju protiv Olimpika iz Marselja prošlog meseca.

Foto: Action images


tagovi

NejmarKarles Pujol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara